Şampiyonluğumuzu çalanın adını veremezsiniz'

Şampiyonluğumuzu çalanın adını veremezsiniz

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi'nin adının Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi olarak değiştirilmesini kabul etmesinin ardından salonda arbede çıktı.

 
“Şampiyonluğumuzu çalanın adını veremezsiniz”


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi'nin adının Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi olarak değiştirilmesini kabul etmesinin ardından salonda arbede çıktı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi'nin adının Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi olarak değiştirilmesini kabul etmesinin ardından salonda arbede çıktı.Akyazı Spor Kompleksi'nin adının, Recep Tayip Erdoğan Spor Kompleksi olarak değiştirilmesini gündeme getirmiş ve konuyu görüşülmek üzere Kültür Komisyonu'na havale etmişti. Kentte iki gündür yoğun tartışmalara neden olan bu kararın ardından bugün toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde konu tekrar gündeme geldi.



Karan “Şampiyonluğumuzu çalanın adını veremezsiniz”

Daha sonra oya sunulan önerinin kabul edildiğinin açıklanması üzerine, salonda bulunan CHP İl Başkanı Yavuz Karan, ayağa kalkarak karara tepki gösterdi.
Karan'nın; "Siz Trabzon'un belediye başkanısınız. Hata işliyorsunuz. 2010 - 2011 şampiyonluğunu çalan kişinin adının buraya verilmesi doğru değildir. Yazıklar olsun size" diye bağırması üzerine, Gümrükçüoğlu; "İzin almadan konuşan beyefendiyi dışarıya davet ederim. Oturum tamamlanmıştır" ifadesini kullandı. CHP İl Başkanı Yavuz Karan ve CHP'li üyelerin dışarıya çıkması sırasında iki grup arasında ağız dalaşı ve arbede yaşandı..



"Hüseyin Avni Aker Bir Kez Daha Öldürülmüştür"
Yavuz Karan, salon dışında yaptığı açıklamada; "Hüseyin Avni Aker bugün bu mecliste Belediye Başkanı tarafından bir kez daha öldürülmüştür. Bu kompleksin adı Hüseyin Avni Aker olmayacaksa bu şehre emeği geçmiş bir çok isim vardır. Bu kent Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na terk edilecek kadar sahipsiz ve kimsesiz bir şehir değildir. Bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.arıya çıkması sırasında iki grup arasında ağız dalaşı ve arbede yaşandı.
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli