İmtiyaz Sahibi

 SERKAN BASUT

Mail: serkanbasut65@gmail.com     

İletişim Gsm: 0553-300-19-76

Sorumlu Genel Müdür

HÜSEYİN KOÇ

Mail: kopra_hk@hotmail.com

Gsm: 05356498422

Yazı İşleri müdürü 

CELAL ALKAN

+90 507 379 34 45

MUHABİR

SEYFETTİN YASAKCI

GÖKHAN TALi

ADRES:

Mimar Sinan mah. Davut paşa cadesi. No:1 Kat.2

Ofis No: 13.

NOT: Eski Dedeoğlu Dispanseri

Esenler İstanbul 

 

 

 

www.7-24Esenlerhaber.com;

 

Genel politikası ayrım yapmadan siyasi yandaşlık gözetmeden Esenler’e gerçek Esenler’i anlatmak için 7-24 Esenler Haber sitesi olarak yayına geçtik.

 “Yola çıktık; Dedikodulara ve günaha bulaşmadan, çalan çırpan her kim olursa olsun başına musallat edeceğiz, dilbilimi, çivileme yazıyı. Mıhlayacağız tavır alarak ama tahrik etmeden 7-24. Renkli yaşam biçimlerine öykünmeden, halimize yerinmeden, işbirlikçi istilasına arabuluculuk etmeden yürüyeceğiz, ürkmeden korkmadan.

Yola çıktık; Reformcu, protest, entelektüel, asi, başına buyruk, baskıya ve zulme itirazcı, gerilemeye retçi, ihaneti asla affetmeyen, ahde vefasızları düşük sayan, kırmızıçizgide, devrimci bir ruhla Esenlerde haberde son durak olacağız.

Yola çıktık; Gemileri yakmadan, batırmadan, denizleri geçip okyanuslarda arınacağız. Ardımızda ikiyüzlüler, önümüzde umut ışığı dikleneceğiz hukuksuzluğa haksızlığa. Gerekirse güneşe hapsedeceğiz düşlerimizi. Etik çöküntü, etnik üzüntü tuzağına düşüp hafıza kaybına uğramaktansa fetva koleksiyonlarını ucuzlatacağız antikacılar çarşısında.

Görsel ve yazınsal bütün sırlar, tarihin eteğinden süzülecek 7-24…”

Ne Yapıyoruz?

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri ajanslar ve kendi ekibimiz aracılığıyla takip ederek size sunuyoruz. Sitemizde, kendi mahallenizden dünyanın en uzak köşesine kadar her yer ile ilgili haber okuyabilirsiniz. Ziyaretçilere, son 10 günün tüm haberleri içinde konuya göre arama yapma olanağı sunmaktayız. Bu arama, kelime ve ilgili bazlı, yapay zeka ile desteklenmiş gerçek bir haber arama sayfasıdır.

Yasalara %100 Uygun

Sitemiz Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına %100 uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan her türlü haber, resim, bilgi, metin; telif hakkı sahiplerinden yazılı izin alınmak suretiyle yayınlanmaktadır. Sabah saatlerinde yayınladığımız gazete haber özetlerinde ise, yalnızca haberin başlığı ve giriş cümlesine yer verilmekte, haberin tam metnini okumak isteyen ziyaretçilerimiz ilgili gazetenin web sayfasına yönlendirilmektedir.