Tarih: 08.06.2024 12:51

YUMUŞAYAN CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNDEN KADİR TOPBAŞA ÖVGÜLER!

Facebook Twitter Linked-in

AKP patentli CHP gurup sözcüsü Yaşar Çağlayan’ın, Kadir Topbaş’a övgü dolu sözleri meclisin çok hoşuna gitti. Tüm meclis yumuşadı, yumuşamayanlar ise söz talep ettiler ama AKP’li meclis başkanı eski ortakları olan Yaşar Çağlayan’ın gözüne bakarak kürsü haklarının verilmemesine karşılıklı anlaşma ile engel oldular. 

CHP’li İBB meclis üyeleri Taner Kazanoğlu ve Tarık Balyalı, Kadir Topbaş döneminde iptal edilen metro ihaleleriyle en az 1 milyar liralık kamu zararı oluştuğunu belirterek, Mevlüt Uysal ve Kadir Topbaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Ama Esenlerin CHP’li gurup sözcüsü ise Kadir Topbaş çok iyi işler yaptığını söyleyerek geçmişin karanlıklarını aydınlattığı bir meclis oturumu izledik.  VİDEO İZLE… 

CHP gurup sözcüsü Yaşar Çağlayan’ın, övgüler yağdırdığı Topbaşlı yıllarda yaşanan yolsuzluklardan sadece kısa bir döküm ise şöyle: 

Sayıştay'ın hazırladığı İSKİ'nin 2017 yılı denetim raporunda kurumun kamu yararına çalışıp çalışmadığı belli olmayan derneklere indirimli veya ücretsiz su sağladığı ve bundan dolayı 18 milyon lira zarar ettiği belirlendi. Bak AKP'nin yan kolu Yaşar…sana göre bunlar güzel işler mi?

AKP’Lİ MÜEZZİN CHP’LİLERE AYAR VERDİ!!!

AKP’li Ömer Çetinkaya, Haziran ayı Esenler meclisinin 1. Oturumunda söylediklerini 2. Oturumda inkar etti. Ama inkarı yani müezzin meclis üyesinin abdesti fazla sürmedi. Müezzin Çetinkaya CHP’lilerle “Kedi, fare ile oynar gibi” oynadı. Önce dini meseleleri halleden ve CHP’yi dinsizlikle suçlayan Çetinkaya, bu kararında yine ısrar eti ama bu sefer CHP’lilere HDP’nin kuyruğuna takıldınız diyerek terörist ilan etti. Bakalım Çetinkaya bir ay sonra yine söylediklerini yalayıp yutacak mı?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —