Tarih: 23.08.2022 14:05

Pes etmeyen koca çınar… Baş belası

Facebook Twitter Linked-in

Gazeteci için en mutlu olduğu anı bana yaşattı… Teşekkürler.  Herkes bilsin istiyorum bu meslekten parasal olarak bir şey kazanamayan, tarafı olmayan, sivri dilli kişilerden birisiyim. Benim gibilere az rastlandığını düşünüyorum. Bizim gibilerin haber sırasında yediği dayak, solduğu biber gazı, tehditler, rüşvet tekliflerine kapalı olmamız mesleğimizin en onurlu duruşudur…

Tarafıma övgülerle yazan “Pes etmeyen koca çınar” makale şöyle…

Burada kendisinden söz edeceğim ve sizlere hatırlatmak istediğim insan, ilçemizin ve CHP’nin önemli simalarından, Kobra Hüseyin olarak bilinen Hüseyin Koç’tur.

Uğradığı ihanete/ihanetlere rağmen mücadelesinden vaz geçmemiş, sadece emekli maaşıyla halkına hizmet eden İlçemizin önemli bir figürüdür.

Ancak göğsünü siper ettiği gençlik içerisinden bazı hak ve had bilmezlerin de ihanetine uğramıştır. Ne acı değil mi?

Hüseyin Koç ki, tüm yaşadıklarına rağmen pes etmemiş, partinin pankartını asarken 5 metreden yere düşüyor ve kolunu, omzunu sakatlayıp günlerce yoğun bakımda kalmış, parti mücadelesine o haliyle dahi devam etmiş bir parti kahramanıdır.

Koç, tüm bu gelişmelere rağmen asla pes etmedi, yılmadı ve siyaset kürsüsünden indirilmeye çalışıldıkça, o kendi gazetesine sarıldı. Yaşadığı haksızlıkları açık açık anlattı. CHP Esenler çatısı altında yaşananları bir bir ifşa etti. Bunu ulusal medyaya kadar taşıdı. Kendisini kutluyoruz.

Tüm bunlar yaşanırken, Koç’u ne arayan ne de soran oldu. Onu basın savcısıyla baş başa bıraktılar, Anadolu adliyesine tek başına giderek savunmasını verdi. Koç’u mahkemelere karşı savunan ve manevi evladım dediği avukatı Umut Ateşoğlu ve yoldaşı Mustafa Usta’dan başka kimse yoktu. Tek varlığı koca yüreğiydi…

 

Yolun açık olsun Koca Çınar…

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —