Tarih: 10.07.2024 16:38

CHP’NİN SIĞINTISI, NEMACISI BELLİ Kİ SENİNLE ÇOK İŞİMİZ VAR…

Facebook Twitter Linked-in

CHP’nin gurup sözcüsü, MHP patentli, AKP yan sanayisi, Yeniden Refahın yandan çarklısı, CHP’nin sığıntısı, nemacısı Yaşar Çağlayan, bizim gazeteciliğimizi beğenmediğin gibi, tarafımıza ağababanın yaptığı gibi para teklifi yapman siyasi ahlaksızlık olduğu gibi adamlığın ayağa düşmesinin ve ağız bozukluğunun ve siyasi kirlenmişliğin belgesidir.

Sırasıyla gidelim… Bak kendini CHP gurup başkanı gören ama başkan değil gurup sözcüsü olduğunu bile bilmeyen sağın devşirmesi Yaşar Çağlayan, yaptığın; gurup başkanın Cemal Kaya’ya karşı bir eylem olduğunu anladık. Benim gazeteciliğime söz söyleyemezsin, çünkü resimde gördüğün gibi CHP genel merkezi benim gazeteciliğimi kabul etmiş, genel kurul giriş kartı vermiş, sen genel kuruldan daha yüce makammısın? Seni ’de taciz sanıklarının etkilediği belli. Onlar gibi yalan ve yanlış işler yaptığın veya yapacağın zaman yazma diye bana boşuna yalvarma. Ben yazarım, sağına, soluna bakmadan. İyi işler yaparsan elbette iyi yazacağım.

Gurup sözcüsü olmak veya meclis üyesi seçilmek çok önemlidir ve sorumluluklarını yerine getirmek şartıyla. Siz Esenler halkının hizmetinde olun diye seçildiniz, siz halkın geleceğini birilerine peşkeş çekin diye seçilmediniz herhalde. Bugüne kadar Esenler’de yapılan imar yanlışlarına karşı gevezelik yaptınız. Halbuki imar yanlışlarının düzeltileceği yer bölge idari mahkemelerdir. Ama sen bana rüşvet teklif ettiğin gibi rüşvet almış olacaksın ki halk adına, Esenler adına mahkemelere başvurmuyorsun. Kimden ne alıp almadığını bilmiyoruz ama senin mecliste pasif davranışların kafamızda soru işareti bırakıyor. Gurup sözcüsü olarak gözünüzün önünde Esenler Meydan girişinde imar yolsuzluğu var ama sizler o yolsuzluğu gördüğünüz ve bildiğiniz halde üstünü neden kapattınız? 

Gelelim akçeli işlere… Be devşirme sizi listelere yazan ağababanız gazetecileri satın almak için yaptığı teklife verdiğim yanıtı sor. Hüseyin Koç’a kimler ne teklifle geldiğini ve Koç’un verdiği cevabın ne olduğunu ilçe başkanına sor. 

Sen kimsin ki senin üzerinden prim yapacakmışım, çapsız herif, seni biz seçtik, bizim ödediğimiz vergilerle huzur hakkı parası alıyorsun. Elbette görevini yapmazsan seni eleştirmek senin huzur hakkı paranı verenlerin hakkıdır. Senin miden gibi, beynin ve kalbin kirli, kirli zira yanlışlarını yazmayayım diye  bana şifreli para teklifi yapman senin gibi birilerinin meclis üyesi olmasına rağmen, ne yazık ki herşey olabilirsin ama adam olmayacağını gösteriyor. Sen bırak benim partiden ihraç meselemi senin boyunu aşan işler. Araştır Hüseyin Koç partinin gazisidir ve ne gibi bedeller ödemiş, seni terbiyeli olmaya davet ediyorum. Belgesiz konuşursan duvara dostlarsın. 

Benim sana karşı bir kinim ve nefretim yok, benim meselem halk adına hizmet yapacağım diye seçilen senin gibi şahsı hesaplar yapanların hesaplarını bozmaktır. CHP’nin gurup sözcüsü, MHP patentli, AKP yan sanayisi, Yeniden Refahın yandan çarklısı, CHP’nin sığıntısı, nemacısı belli ki seninle çok işimiz olacak…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —