CHP’NİN SIĞINTISI, NEMACISI BELLİ Kİ SENİNLE ÇOK İŞİMİZ VAR…

CHP’NİN SIĞINTISI, NEMACISI BELLİ Kİ SENİNLE ÇOK İŞİMİZ VAR…

CHP’nin gurup sözcüsü Yaşar Çağlayan,  senin ağababalarının para ile satın aldığı gazetecilerden değilim. O gazeteciler sizden aldıkları paralarla senin gibi halka ihanet yapanların yanlışlarını gündeme neden getirmedikleri belli

CHP’nin gurup sözcüsü, MHP patentli, AKP yan sanayisi, Yeniden Refahın yandan çarklısı, CHP’nin sığıntısı, nemacısı Yaşar Çağlayan, bizim gazeteciliğimizi beğenmediğin gibi, tarafımıza ağababanın yaptığı gibi para teklifi yapman siyasi ahlaksızlık olduğu gibi adamlığın ayağa düşmesinin ve ağız bozukluğunun ve siyasi kirlenmişliğin belgesidir.

Sırasıyla gidelim… Bak kendini CHP gurup başkanı gören ama başkan değil gurup sözcüsü olduğunu bile bilmeyen sağın devşirmesi Yaşar Çağlayan, yaptığın; gurup başkanın Cemal Kaya’ya karşı bir eylem olduğunu anladık. Benim gazeteciliğime söz söyleyemezsin, çünkü resimde gördüğün gibi CHP genel merkezi benim gazeteciliğimi kabul etmiş, genel kurul giriş kartı vermiş, sen genel kuruldan daha yüce makammısın? Seni ’de taciz sanıklarının etkilediği belli. Onlar gibi yalan ve yanlış işler yaptığın veya yapacağın zaman yazma diye bana boşuna yalvarma. Ben yazarım, sağına, soluna bakmadan. İyi işler yaparsan elbette iyi yazacağım.

Gurup sözcüsü olmak veya meclis üyesi seçilmek çok önemlidir ve sorumluluklarını yerine getirmek şartıyla. Siz Esenler halkının hizmetinde olun diye seçildiniz, siz halkın geleceğini birilerine peşkeş çekin diye seçilmediniz herhalde. Bugüne kadar Esenler’de yapılan imar yanlışlarına karşı gevezelik yaptınız. Halbuki imar yanlışlarının düzeltileceği yer bölge idari mahkemelerdir. Ama sen bana rüşvet teklif ettiğin gibi rüşvet almış olacaksın ki halk adına, Esenler adına mahkemelere başvurmuyorsun. Kimden ne alıp almadığını bilmiyoruz ama senin mecliste pasif davranışların kafamızda soru işareti bırakıyor. Gurup sözcüsü olarak gözünüzün önünde Esenler Meydan girişinde imar yolsuzluğu var ama sizler o yolsuzluğu gördüğünüz ve bildiğiniz halde üstünü neden kapattınız? 

Gelelim akçeli işlere… Be devşirme sizi listelere yazan ağababanız gazetecileri satın almak için yaptığı teklife verdiğim yanıtı sor. Hüseyin Koç’a kimler ne teklifle geldiğini ve Koç’un verdiği cevabın ne olduğunu ilçe başkanına sor. 

Sen kimsin ki senin üzerinden prim yapacakmışım, çapsız herif, seni biz seçtik, bizim ödediğimiz vergilerle huzur hakkı parası alıyorsun. Elbette görevini yapmazsan seni eleştirmek senin huzur hakkı paranı verenlerin hakkıdır. Senin miden gibi, beynin ve kalbin kirli, kirli zira yanlışlarını yazmayayım diye  bana şifreli para teklifi yapman senin gibi birilerinin meclis üyesi olmasına rağmen, ne yazık ki herşey olabilirsin ama adam olmayacağını gösteriyor. Sen bırak benim partiden ihraç meselemi senin boyunu aşan işler. Araştır Hüseyin Koç partinin gazisidir ve ne gibi bedeller ödemiş, seni terbiyeli olmaya davet ediyorum. Belgesiz konuşursan duvara dostlarsın. 

Benim sana karşı bir kinim ve nefretim yok, benim meselem halk adına hizmet yapacağım diye seçilen senin gibi şahsı hesaplar yapanların hesaplarını bozmaktır. CHP’nin gurup sözcüsü, MHP patentli, AKP yan sanayisi, Yeniden Refahın yandan çarklısı, CHP’nin sığıntısı, nemacısı belli ki seninle çok işimiz olacak…

  • Bak Yaşar meclis konuşmalarından birşey anlamadığımız gibi sosyal medya paylaşım yazından da kimse birşey anlamıyor. 


Eyüp IŞILDAK
10.07.2024 19:12:48
Her zaman söylerim " bir şey kendiliğinden geliyorsa kendisi için gelir" CHP de her daim GUGUK KUŞU kontenjanı vardır. Geçmiş dönemlerde Latif şener vb gibi. Bunlar geldiklerinde öyle BEYLİK laflar ederler ki, zannedersiniz solcu bunlar sağcı kendiniz. Böylelerine eskiden TEL MAŞA denirdi şimdi ise ÇAKMA deniyor. Her şey gibi kavramların da içine ettiler. Bu arkadaşın O kadar parası var idi ise seçim zamanı neden harcamadi sadece büyük şehirden gelen desteklere sığındı. Hukuk da hâkim önüne gelen zanlının suçlu olup olmadığını bir soruya verdiği cevapla hemen anlar. Soru şudur isnat edilen suçu işledin mi cevap evet yâda hayır olması gerekirken. Cevap olarak bana suç isnat Eden kişi var ya bunları bunları yapmıştı vb hikayeler anlatmaya başlayınca hüküm gelir. Sen meclis üyesi olarak GÖREVİNİ yapıp yapmadığın iddialara cevap ver. Sana ne partiden ihraç edilip edilmediğinden. Mezkûr kişi PARTİDEN İHRAÇ edildiği hâlde SENDEN DAHA FAZLA CHP'Lİ dir. NOT. Bu arada benide İHRAÇ ETTİRİRMİSİNİZ

Mustafa Usta
11.07.2024 11:28:46
Aradan 6 yılı aşkın zaman geçmiş. Değişen hiç bir şey olmamış. CHP' de görev alanların partinin geçmişini ve bu parti için ne bedeller ödendiğini; bu bedelleri ödeyenlerin hangi mücadele alanlarından geldiğini araştırmaları ,önce kendi ilçelerinde sonra il ve ülke ve de dünya ölçeğinde sorgulamaları gerektiği bazı beyinlere zor ve fazla gelmiş. Birazcık saygı yeterdi oysa!!!!

Eyüp IŞILDAK
11.07.2024 20:10:51
23 yılda AKP bir yanaşma düzeni kurdu. Haliyle bu düzene seyirci Kalan CHP de de bazı klikler ister istemez üzüm üzüme baka baka kararır minvalinde etkilendiler. Ve İlk fırsatta bu yanaşma düzene müsait kişileri bünyesine kattı. Tabii bunu bilerek değil bünye 20 yıl atıl kalınca Parti'nin bağışıklık sisteminde aksamalar oldu. Bağışıklık sistemi zafiyet gösterince virüsler, VÜCUDUN ihtiyacı olan VİTAMİNLERİN kılığına girerek vücudun sağlam çalışmasına engel olurlar. Neyse ki bu virüsler erkenden TEŞHİS edildiğinde ANTİBİYOTİK ile basitçe tedavisi mümkündür. Eğer erken önlem alınmaz ise KANSER e sebep olurlar. Neyse ki böyle VİRÜS ler İlk kez CHP ye sızmiyor geçmiş te KK zamanında da vardılar ve DELEGE bunları kesin bir AMELİYAT ile aldı, bu yeteneği vardır ve yine alır

  • Salı 39.8 ° / 26.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 40.3 ° / 27.3 ° Güneşli
  • Perşembe 37.7 ° / 26 ° Güneşli