Tarih: 21.06.2024 22:48

CHP’Lİ CÖMERT: KAYYUMLARA KARŞIYIZ- HAYDİ KARTAL MİTİNGİNE 

Facebook Twitter Linked-in

CHP İstanbul il başkan yardımcısı Ali Ekber Cömert, “Bir ülkede demokrasiden söz etmek istiyorsak kayyumları kabul edemeyiz. Seçmenin iradesine müdahaleyi kabul edemeyiz bu anlamıyla biz kayyumların karşısındayız, mağduriyet yaşayan tüm yurttaşlarımızın yanındayız. Ülkemizde yapılan yanlışlara karşı tüm halk kesimlerini ortak mücadeleye davet ediyorum. 

“29 HAZİRAN KARTAL MEYDANINDA SAAT 19’DA YAPACAĞIMIZ MİTİNGE TÜM HALKIMIZI DAVETLİDİR” 

Cömert: Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerde halkımızdan yetki almış yerelde iktidar olmuş bir partidir. Bizler nasıl muhalefette haksızlıklara karşı duruş sergilediysek yerel iktidarımızda da aynı çizgimizde mücadele kararlılığımızla devam ediyoruz. CHP kimsesizlerin yanında, hukuksuzlukların karşısında ve nerede bir haksızlık varsa o haksızlığa karşı duruş sergileyen bir partidir. Bugün Şişhane meydanında haksız, hukuksuz bir şekilde yapılan kayyum adamasına karşı yapılan etkinlikte bulunarak tepkimizi ortaya koyduk. 

Cömert: Bizim önceliğimiz insana, doğaya saygı, ezilenlerin yanında yer almak, sessiz yığınların sesi olmak ve haksızlıklara karşı gelmektir.  Bu nedenle Şişhane meydanından kayyuma hayır diyoruz, 29 Haziran Kartal meydanında saat 19’da yapacağımız mitinge tüm halkımızı davet ediyorum" dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —