Tarih: 08.07.2022 00:01

ÖZGÜR ÖZEL, GEVEZELİK YAPTI ESENLER ÖRGÜTÜNÜ YOK SAYDI

Facebook Twitter Linked-in


Özgür Bey, bak bizler gazeteciler olarak çırpınıyoruz, her olayı takip ediyoruz ve haberlerimizle kamuoyunu bilgilendiriyoruz. Görüyoruz ki siz kulaktan dolma, sokma akılla yürüyorsunuz. Sizlerin bu biçimde konuşmanıza halk ağzıyla “GEVEZELİK” denir. Özgür bey, sizlerin ahbap çavuş ilişkisiyle seçilmiş olsa bile ilçe başkanınız ve meclis üyeleriniz var ve bunlar ne iş yapar diye bir araştırma yapmadığınızda belli. Sizlerle iktidar olunursa AKP’den farklı bir yönetim beklemek enayilik olmaz mı?

“İLÇE BAŞKANINIZIN AKRABA VE SÜLALE SİYASETİ YAPAR, EMEK HIRSIZLIĞI VE GÜÇLÜ OLANA YALAKALIK YAPAR -GÜCE TAPINIR” SEN BU KADAR MARİFETLİ KİŞİLERİ YOK SAYMAKLA ÇOK AYIP ETTİN…
  1. Sen yetkili birisi olarak bu kirlilikleri bildiğin halde sessiz kalıyorsan, bu şahıs kadar vicdansız, halk ve emek düşmanısın. Özgür Özel, sen bir gevezesin ve makyevelist birisisin.
  2. Gelelim halkın çıkarlarını kimler nasıl koruduğuna ve hak arama savaşı kimlerin verdiğine… Videoyu sonuna kadar izlersen göreceksin senin ilçe başkanının ve meclis üyenin Esenlere ne kadar uzak olduğunu, halk umurunda olmadığını. Bak Sayın Özel, olay Esenler’de oldu ama senin ilçen “BANA NE” diyor ve yapılan ve konulan tepkilerin içinde yok, yürüyüş yapılıyor yok, basın açıklamasında yok, taziyede yine yok yanı bu y…k dünya alemde var mı yok mu belli değil. Sen önce kendi ilçe başkanına hesap sor ve kendisine ajandanda bu söylenenler var mı diye sor ki seni de birileri adam zannetsin.

Bunları sormuyorsan bizde sana deriz “SANA NE OLUYOR” “OTUR OTURDUĞUN YERDE ŞOVMEN- GEVEZE”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —