ÖZGÜR ÖZEL, GEVEZELİK YAPTI ESENLER ÖRGÜTÜNÜ YOK SAYDI

ÖZGÜR ÖZEL, GEVEZELİK YAPTI ESENLER ÖRGÜTÜNÜ YOK SAYDI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 7-7-2022 tarihinde yaptığı basın toplantısında, geçtiğimiz günlerde Esenler’de şubesi bulunan A-101 mağazasında çıkan yangında Muhammet Ali Yaşar isimli bir vatandaş?

  • CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL, GEVEZELİKLE, SİYASI ŞOVLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜTMEYE ÇALIŞIYOR
  • CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP’nin Esenler’de ilçe başkanlığının varlığından bihaber. Şayet CHP Esenler ilçe başkanı ve örgütünün varlığından haberdarsa yaptığı basın açıklamasıyla bıraz ayıp etti, Özel anladığımız kadari ile Esenler ilçe başkan ve yönetimini adam yerine koymuyor, iyi yapıyor ama.., tıpkı yerel basının CHP’lileri adam yerine koymadığı gibi yaptı. Veya Özel, boş konuşuyor, kulaktan duyumlarla ahkam kesiyor diye düşünüyoruz. Bir diğer konu ise ilçeyi yok saymanın ve adam yerine koymamanın yanında iki Belediye meclis üyesini de aynı gözle görmesiydi. Onların seceresini herkes biliyor.
  •  
  • Gerçi CHP’li meclis üyelerinin “BANA NECİ” olduğunu bilmeyen yok! Şayet söylediklerimiz doğru değilse, neden Özgür Özel veya partinin yetkilileri, il başkanı- Esenler, İlçe başkanına ve Meclis üyelerine “Esenler Belediyesinin verdiği ruhsatları inceleyin ruhsat yönetmenliğine aygırı bir durum söz konusuysa ve belediyenin bu yangında ve ölüme neden olduğu yönünde hatası varsa derhal tutanak tutun, hukuki yollara başvurun” demiyor.

Özgür Bey, bak bizler gazeteciler olarak çırpınıyoruz, her olayı takip ediyoruz ve haberlerimizle kamuoyunu bilgilendiriyoruz. Görüyoruz ki siz kulaktan dolma, sokma akılla yürüyorsunuz. Sizlerin bu biçimde konuşmanıza halk ağzıyla “GEVEZELİK” denir. Özgür bey, sizlerin ahbap çavuş ilişkisiyle seçilmiş olsa bile ilçe başkanınız ve meclis üyeleriniz var ve bunlar ne iş yapar diye bir araştırma yapmadığınızda belli. Sizlerle iktidar olunursa AKP’den farklı bir yönetim beklemek enayilik olmaz mı?

“İLÇE BAŞKANINIZIN AKRABA VE SÜLALE SİYASETİ YAPAR, EMEK HIRSIZLIĞI VE GÜÇLÜ OLANA YALAKALIK YAPAR -GÜCE TAPINIR”
  • İlçe Başkanınız ve meclis üyelerinizin ne işler yaptıklarını biz söyleyelim mi? maalesef İBB’den nasıl kaymak yeriz, İBB’ye eşimi, akrabalarımı nasıl yerleştiririm diye hesap peşindeler, partinin veya halkın menfaatleri umurlarında değil. Başka başarıları ise, partiniz adına halkın menfaattarına kim çalışırsa, kim projeliyse, kimin partinize oy getirecek potansiyeli varsa onları sizlere ispiyon yaparak, sizlerle kafakol ilişkisi içinde partiden uzaklaştırmakla meşguller. Senin ilçe başkanın tam bir cemaat mensubu gibi kirliliklerle dolu, yazdık belgeleri ile kirliliğini ama sizler de aynı karakterde olan ve midesi geniş olanlarsınız. İlçe başkanınızın bir başka marifeti, akraba ve sülale siyaseti yapmak, emek hırsızlığı ve güçlü olana yalakalık yapmak ve güce tapınmaktır.
SEN BU KADAR MARİFETLİ KİŞİLERİ YOK SAYMAKLA ÇOK AYIP ETTİN…
  1. Sen yetkili birisi olarak bu kirlilikleri bildiğin halde sessiz kalıyorsan, bu şahıs kadar vicdansız, halk ve emek düşmanısın. Özgür Özel, sen bir gevezesin ve makyevelist birisisin.
  2. Gelelim halkın çıkarlarını kimler nasıl koruduğuna ve hak arama savaşı kimlerin verdiğine… Videoyu sonuna kadar izlersen göreceksin senin ilçe başkanının ve meclis üyenin Esenlere ne kadar uzak olduğunu, halk umurunda olmadığını. Bak Sayın Özel, olay Esenler’de oldu ama senin ilçen “BANA NE” diyor ve yapılan ve konulan tepkilerin içinde yok, yürüyüş yapılıyor yok, basın açıklamasında yok, taziyede yine yok yanı bu y…k dünya alemde var mı yok mu belli değil. Sen önce kendi ilçe başkanına hesap sor ve kendisine ajandanda bu söylenenler var mı diye sor ki seni de birileri adam zannetsin.

Bunları sormuyorsan bizde sana deriz “SANA NE OLUYOR” “OTUR OTURDUĞUN YERDE ŞOVMEN- GEVEZE”



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli