Tarih: 09.04.2022 17:29

Göksu bu sefer öğrenciler üzerinden siyası şova hazırlandı

Facebook Twitter Linked-in

Ne oldu da bir anda öğrenciler Göksu’nun aklına geldi. Halk tabiri ile buna cambaza bak cambaza derler… Sanki bir lütufmuş gibi video konferansla öğrencilere müjde veriyor. İBB’ye getireceği öneriye millet ittifakı üyeleri hayır diyecekmiş gibi topluma lanse ederek kendine, eğitim ve çocuklarımız üzerinden siyası bir rant devşirmek istediği aleni ortaya çıkmıştır.   Bize sorarsanız Şovmen Göksu’ya bu parsadan bir şey çıkmaz. Eminim ki İMAMINOĞLU bu öneriyi meclisten bir güzel geçirir ve ortadaki parsayı da İMAMINOĞLU kapar.

Soruyoruz… Yalnız Göksu’ya, değil eğitimi yozlaştıran AKP’lilere…   

Zannedersiniz ki; Anayasanın eğitimin çağdaş eğitim esaslarına göre olacağını belirleyen 42. maddesi ile öğretimin laik, bilimsel ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda olacağını kabullenmeyen ve Milli Eğitim Kanunu'nu değiştirerek dinsel uygulamayı hayata geçiren ve cihat ilan bu müfredattı hazırlayıp, eğitimin içine sokan Göksu’nun AKP’si değildi.
  

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Göksu, utanmasa (1402)yılında yapılan Ankara savaşını muhalefet başlattı diyecek. Yakında böyle söylerse ve böyle bir söylemi siyasi ranta çevirirse yine şaşırmayacağız.



 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —