Göksu bu sefer öğrenciler üzerinden siyası şova hazırlandı

Göksu bu sefer öğrenciler üzerinden siyası şova hazırlandı

AKP’li Esenler Belediye Başkanı Göksu, son olarak sosyal medyada bir video yayınladı, videoyu sonuna kadar izledim. İBB’de ulaşıma % 40 zam yapılırken meclis çoğunluğunu elinde bulunduran başta AKP gurup başkan vekili

Ne oldu da bir anda öğrenciler Göksu’nun aklına geldi. Halk tabiri ile buna cambaza bak cambaza derler… Sanki bir lütufmuş gibi video konferansla öğrencilere müjde veriyor. İBB’ye getireceği öneriye millet ittifakı üyeleri hayır diyecekmiş gibi topluma lanse ederek kendine, eğitim ve çocuklarımız üzerinden siyası bir rant devşirmek istediği aleni ortaya çıkmıştır.   Bize sorarsanız Şovmen Göksu’ya bu parsadan bir şey çıkmaz. Eminim ki İMAMINOĞLU bu öneriyi meclisten bir güzel geçirir ve ortadaki parsayı da İMAMINOĞLU kapar.

Soruyoruz… Yalnız Göksu’ya, değil eğitimi yozlaştıran AKP’lilere…   
  • İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Göksu,’nun  AKP’si 18 yılda eğitimi yapboza çevirdiğini öğrencilerimiz veya eli kalem tutan, kafası zerre kadar çalışan herkes tarafından bilinmiyor mu? Göksu’nun AKP’sini 18 yıllık başarılarından birisi de Müfredatı değiştirerek eğitimi dinselleştirmek olmuştur. Ama eğitime tüm bu kötülükler yapılırken AKP’li Göksu, sessiz kalırken bugünlerde öğrenci dostu olarak ortalıkta esip gürlüyor…
  •  
  • Zannedersiniz ki 20 yılda eğitimi yapboza çeviren AKP değil, zannedersiniz ki Okulları ve çocuklarımızı tarikat ve cemaatlerin eline bırakan Göksu’nun AKP’si değil. Zannedersiniz ki nitelikli eğitim almak isteyen öğrencileri özel okullara mahkum eden, eğitimi ticarileştiren Göksu’nun AKP’si değil.

Zannedersiniz ki; Anayasanın eğitimin çağdaş eğitim esaslarına göre olacağını belirleyen 42. maddesi ile öğretimin laik, bilimsel ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda olacağını kabullenmeyen ve Milli Eğitim Kanunu'nu değiştirerek dinsel uygulamayı hayata geçiren ve cihat ilan bu müfredattı hazırlayıp, eğitimin içine sokan Göksu’nun AKP’si değildi.
  
  • Zannedersiniz ki; Eğitim sistemi, tıpkı 4+4+4 düzenlemesinde olduğu gibi, müfredat gibi son derece önemli bir konuyu oldubittiye getiren ve tüm yurttaşlara sindire sindire kabullendiren AKP değildi. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 2017 yılında tartışılan yeni eğitim müfredatını değiştirerek Evrim teorisinin okunmasını yasaklayan değildi. Bilimsel eğitime ve evrimi teorisine karşı olan Esenlerin AKP’li Belediye Başkanı bugün bu karşıtlığına devam ettiğini ve yaptığı her eylemin siyasi rant olduğunu çok iyi  biliyoruz.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Göksu, utanmasa (1402)yılında yapılan Ankara savaşını muhalefet başlattı diyecek. Yakında böyle söylerse ve böyle bir söylemi siyasi ranta çevirirse yine şaşırmayacağız.



 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli