Hüseyin Koç


İLAHİ GÖKSU’NUN ESENLERİ- YALANLARI…!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, Esenleri çok iyi yönetmişi gibi İBB yönetimini eleştiriyor. Şovmen Göksu, Televizyon telelevizyon gezerek muhalefeti eleştiriyor. Abuk subuk sözlerle kafa karıştırıyor.


Göksu, bir televizyon programında İBB’nin borç batağında olduğunu, İstanbul beş yıl içinde çökmediyse AKP’nin suyu yüzü hürmetine yanı AKP’nin cemaatlerinin hayır duaları sayesinde çökmediğini ima etti. Hacı Göksu’nun,  televizyon programı deprem, kentsel dönüşüm, İBB borçları, ulaşım karmaşası hakkında atıp tutmasıyla devam etti. 

Şimdi Göksu’ya Esenlerli bir yurttaş olarak soruyorum… AKP iktidara geldiğinde Türkiye’nin toplam borcu 250 milyar dolardı, şimdi 650 milyar Dolar. IMF’ye borçlu değiliz diye övünürken artık IMF’den değil, yabancı fon ve bankalardan, Arap bedevilerine yalvar yakar ve Türkiye’nin en değerli varlıklarını satmak karşılığında borçlandığınızı neden söylemiyorsun? 

Hacı Göksu, hacı yalan söylemez sen bu söylediklerimize bakalım ne diyeceksin…25 Yıl Önce Emekli İkramiyesiyle Ev Alıp Maaşıyla Üniversitede Çocuk Okutabiliyorken Şu An Marketten Beyaz Peynir Alamayan vatandaşları ve ülkeyi bu rezil duruma sizin 25 yıllık iktidarınız getirdi mi getirmedi mi? 

Hacı Göksu, AKP 25 yılda ülkeye doğru müdahaleler etseydi şu an bambaşka bir ülke olmuştuk. Şu an dünyaya mal olmuş bir tane bile markamız olduğunu söyleyemezsiniz ama yalan söylememek şartıyla…
Bu kadar büyük halk desteğiyle, daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz daha çok okuyacağız şeklinde halkını gaza getirip yalan söyleyen sizden başka bir iktidar bu ülkenin başına çöreklenmedi. Okumamış cahil kesime daha da çok prim vererek milli eğitim sistemine cihat ilanı yapan ve cehaleti yaygınlaştıran sizin iktidarınız değil mi?

2018 seçimleri öncesi "bu kardeşimize oy verin faizle mücadele nasıl edilir göstereyim" diyen ve bugün faizi %40’ın üzerine çıkaran iktidarda olan senin zihniyetin değil mi? HANİ NAS… Hani Faiz sebep enflasyon sonuçtu. Başkanlık sistemi dedikleri ucube bir sistemle ülkeye otoriterlik getirdiniz sonucu ise ekonomik çöküntü ülkenin iflası olmadı mı?

GELELİM ESENLERİMİZE… Sen İBB’ye sallamayı bırak, biliyoruz CHP’liler sizlere benzeşdi, yok birbirinizden farkınız. Sen sen ol ve yaptığın şu hinlikleri bir açıkla… Verdiğin, bütçe açıklarını kapatmak için camii arazilerini, boş bulduğun arsaları, gayrı menkulleri sattın mı satmadın mı?

Askeri alandaki kupon arazileri ÇŞB eli ile projeler yaptırarak Arap şeyh ve şıhlarına pazarladın mı pazarlamadın mı? Çifte havuzları düzenleme ortaklık payını buharlaştırdın ve yandaşlarına bu yeri pazarladın mı pazarlamadın mı? Dini tesis alanı olarak ayrılan yere neden dini tesis yapmaktan vazgeçtin? Ya şu benzin istasyonu için askeri alandaki yeri yandaşlarınız olan birilerine sattın mı satmadın mı?

 Gelelim şu umudun şehri dediğin Esenler’e: Bu güzelim umudun şehrini kaçak göçmen ve mülteci yurduna çevirdin mi çevirmedin mi? 

Suç ve suçluluk oranında İstanbul’da bu şehri şampiyon yaptın mı yapmadın mı? 

Hacı Göksu sana sorulacak çok sorumuz var ama son olarak siz bu güzelim ve dediğiniz gibi umudun ve huzurun şehrinde neden oturmuyorsunuz? 

 Çözüm zor değil aslında çözüm; şeffaf yönetim, demokrasi, özgürlük ve liyakatlı kadrolarla olur… şov yapmayan sizin gibilerin olmayacağı güzel yarınlara doğru…  Devamı bir sonra ki yazımızda umarım daha kötüye gitmez memleketimiz...

  • BIST 100

    10749,69%0,63
  • DOLAR

    32,55% 0,13
  • EURO

    35,24% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2468,84% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3969,58% 0,00
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli

Adıyaman

04.07.2024

  • İMSAK 03:17
  • GÜNEŞ 05:03
  • ÖĞLE 12:36
  • İKİNDİ 16:29
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:38