Hüseyin Koç


CHP ESENLER’DE MENFAAT İÇİN MECLİS ÜYESİ ADAYI!

CHP Esenler ilçesinin kastlaşmış “Dinozorları” işbaşında. Halkın çıkarlarını düşünmeyen bu kadrolar kendilerine yakın olan ne kadar fuzuli, emek ve emekçi düşmanı varsa onları belediye meclis üyesi yapmanın peşinde.


CHP Esenler bakın nereye koşuyor… Kentsel  Dönüşüm ve Rekreasyon Alanlarının peşkeş çekildiği, halkın yığınla sorununun olduğu ilçemizde bu sorunlara gerekli tepkiyi koyamayan geçmiş dönem meclis üyesi olanlarının yapamadıklarının nedenlerini anlamayanlar yine aynı kafa yapısıyla hareket ediyorlar. Şahsı çıkarlarını düşünenlerden meclis kadrosu kurmak tamamen “manyaklıktır” 

Esenler gibi imar rantlarının döndüğü ilçelerde ve 3’ü geçmeyecek kadar meclis üyesi çıkaracağınız yerlerde sizlere üç teknik insan lazım ki yapılan yanlışlıklar olursa onları gündeme getirebilesiniz. Önceliğiniz üç teknik gerisi yığma olursa halk size güvenir oy verir. Her önünüze geleni akrabalık bağı ile bağlılık göstererek, ahbap çavuş ilişkisi içine girerek veya dinsel ve mezhepsel düşünerek Belediye meclis üyesi sıralaması yaparsanız, sizlere iktidar meclis üyeleri “LOKUM” gibisiniz derler. Olan ise Esenlere ve Esenler halkına olur. Kaybeden ise partiniz olur.  

Bakınız bir dönem eski ilçe başkanınız havuz aradı, hani pankartlarla “şu havuz nerede” neden aradığına kafa yorarsanız şunu anlarsınız o ilçe başkanı bile meclis üyesine güvenmediği, kendisinin ise bilgisiz kara cahil olması nedeni ile havuzu aradı.  Bu sefer geçmişin o yanlışlarından ders çıkarmazsanız bu sefer birileri gemileri götürdüğüne ve gemilerle birlikte limanlar arayacaksınız. Yeni dönemde böyle belediye meclis üyeleri ile yola çıkarsanız vatandaşın ve ilçenin değerli arazilerini, evlerini biz gazeteciler arayacağız siz ise ipotek konulan aklınızı arayacaksınız.         

Partiliniz olanlardan kadrolaşmak, Belediye meclis üyesi listesi hazırlamak elbette hakkınız ama bu halkın, bu ilçenin yarınlarının birilerine peşkeş çekilmesini önlemek, imar yolsuzluklarının üstüne gitmek, beytülmale el uzatılmasını, vatandaşların haklarının korunmasını sağlamak sizin görevinizdir. Bu halka ihanet değil hizmet yapmak istiyorsanız sizlere Belediye meclis üyeliği için başvuru yapanlara sorun “siz parmakçı mı yoksa halkçı mı olmak istiyorsunuz” siz neden meclis üyesi olmak istiyorsunuz?     

Hepiniz de son Belediye meclis toplantısında gördünüz. Mevcut meclis üyeleriniz son günlerde yapılan imar yolsuzlukları üzerine bir kelime konuşamadılar ama o konuşamayan aday, onun benzerleri aday olmuş. Siz bu ilçeye Meclis üyesi değil parmakçı seçmeyi düşünüyorsanız o başka tartışma kaldırır.  

Emlakçi, manav, kasap, boyacı kendi işini yapsın. Müracaatlara baktığımızda, geçmişin aynası gibi şahsı çıkarları için iktidar yalakası durumuna düşecek birçok isme rastladık. Biz geçmişin teknik olmayanlarının pozisyonunu, nasıl ezilip büzüldüğünü gördük, ihale kovalayanları, Esenlerin geleceğini bir çıkar uğruna imza ile Belediye başkanına peşkeş çekenleri, TÜRGEV ve tarikatların hizmetinde olanlarınızı gördük.  Sizi de böyle göreceğimizden şüphemiz yok, çünkü mevcut adaylaşanların bir tanesinin bile teknik bilgisi yok!

  • BIST 100

    10749,69%0,63
  • DOLAR

    32,55% 0,13
  • EURO

    35,24% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2468,84% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3969,58% 0,00
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli

Adıyaman

04.07.2024

  • İMSAK 03:17
  • GÜNEŞ 05:03
  • ÖĞLE 12:36
  • İKİNDİ 16:29
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:38