Hüseyin Koç


CHP ESENLER’DE DEĞİŞİM KARŞITLARI BİRBİRİNE SIMSIKI SARILDI

Gecen hafta CHP Esenler ilçe gençlik kongresinde Kirli Gladyo ve Küçük Ortağı, Gençlerin İradesini Çaldı. Dalavereci Kemal Şahin, gazetemize yalan beyanda bulunarak kamuoyunu yanıltmaya kalkıştı.


Dalavereci, Taklacı, Kolpocu, yalancı, kıvırcık Kemal Şahin, gazetemize yalan beyanda bulunarak Esenler ’deki CHP’lileri uyutmak istedin. Sen neden her taşın altından çıkıyorsun? Söz verdiklerine söz vermedim diyen Şahin “Sözün namus” olduğunu bile bile yalan yolu seçti. Bunlar Canbolat amigoları…şakşakçıları

NE Mİ OLMUŞTU…?

CHP Esenler gençlik kongresi çalışmaları sırasında iki adaydan biri Şahin’e gidiyor ve kendisine destek olmasını istiyor. Şahin “benim desteğim sana, Ben Bülent Ütebay’ın olduğu tarafa destek olmam, sahada aktif çalışmayacağım ama ekip arkadaşlarım seninle” dedi ve söz verdi. Ne olduysa bilinmiyor Şahin, 18 Ağustosta yapılacak gençlik kongresine 3 veya 4 gün kala kıvırıyor, birlikte olmam dediği ve kongre gününe kadar birbirlerine en ağır küfürleri yaptıkları Ütebay ve ekibiyle birlik oluyor sözünü yalayıp yutuyor. Kongreyi birbirlerine sarılarak kutlamaları gözleri yaşartıyor.

NEDEN Mİ…? Ütebay ve ekibi değişim karşıtı, Şahin’in ekibi de değişim karşıtı. Her iki ekip değişim öncesi İmamoğlu’nun yalakasıyken, İBB’den nemalanırlarken ihanet ruhlarına işlemiş bu iki kafadar değişimle esasen kendileri bukalemun gibileştiler. İki dalaverecinin, Kirli Gladyo ve küçük ortağı değişimle Özgür Özel İmamoğlu, Özgür Çelik karşıtlığına gençlik kolları seçimiyle devam ederek güç devşirmeye çalıştılar. CHP Esenler ilçe başkanını ve yönetimini pasifleştirmek, çalışmalarına set çekmek için her türlü dalavereyi yaparak üstlendikleri misyonu ve ağababalarının kendilerine verdikleri görevi biz ifşa ettik.

Dalavereci, Taklacı, Kolpocu, yalancı, kıvırcık Kemal Şahin’in ve gladyo Ütebay’ın ekip arkadaşlarıyla birleştiği tek nokta CHP Esenler ilçe Başkanı Cemal Kaya’nın siyasi çalışmalarına sekte vurmak. (Gerçi bu Cemal'e iyi yapıyorlar.) Öyle ki Başkan Kaya’nın saflığından yararlanmak bunlar için en kolay yol. Başkan Kaya’yı zaden içe sızmalarla abluka altına almışlar, bir tarafı ilçe içinde ki ekipleşme, bazı yönetiçiler ve  meclis üyelerinin çoğunluğu, mahalle komisyonları kendilerini Ütebay'a pazarlamış, Cemal Kayayı ilk gün satmışlarla dolu.  Şimdide bunlar yetmezmiş gibi gençlik kolu eskisi gibi bu gladyonun hizmetine geçti.  Bir başka güçleri ise eski gençlik kolu başkanlarından ikisi, bir parti büyüğü dedikleri Mahir Polat beslemesi ve “A-101” kartları güçlerine güç kattı, gençleri bir gecede para ile, kartlarla satın alma işin içinde olunca iş kebap… Giresunlu bir grup genci meyhanede satın almak tamda bu zibidilere yakışıyor.  

Gençlik kongresinin nihai hikaye özeti şöyle… Gençleri kutuplaştırıldı. Centilmence başlayan Bu yarışta, kaybedileceğini anlayınca çıkar çatışması ve birgün öncesinden yapılan garız küfürler yalanıp yutuldu. Dalavereci, Taklacı, Kolpocu, yalancı, kıvırcık Kemal Şahin, kıvırarak eski ortağı gladyo Ütebay’la mesajlaşarak kaybedilen kadın kolu başkanlık seçiminin öcünü almak için, ilçe Başkanı Cemal Kaya’nın ekibini yıkma hamlesini gerçekleştirdiler. Tabii ki işin içinde, Parti büyüğü Mahir Polat beslemesi, İmamoğlu’na ve ekibine ihanet yapan, Son gece transferleri, çok sıkışınca Parti meclisindeki kankaları olan zatı muhterem devreye giriyor… Değişimciler sayesinde yukarılara zıplayan ama değişim karşıtı ruhunda yatan zatı muhterem ve içki sofraları al-ver çeşitli tehditler, karanlık ilişkiler. Yeni pazarlıklar ve böylece CHP Esenler’de yeni dengeler değişimcilere karşı büyüyor gibi.

  • BIST 100

    9577,46%-1,12
  • DOLAR

    34,01% -0,01
  • EURO

    37,85% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2822,44% -0,08
  • Ç. ALTIN

    4560,04% 0,00
  • Salı 28.8 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.2 ° / 19.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 27.6 ° / 17.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Adıyaman

17.09.2024

  • İMSAK 04:42
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 12:26
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:39
  • YATSI 19:55