Hüseyin Koç


BATSIN SİZİN HELALLEŞMENİZ- BATSIN SENİN NORMALLEŞMEN

Özgür Özel’e Sokak tepkili CHP tapanı kırgın, basın kızgın, kitleler ise “Ayıp etti” diyor. Can Atalay’ı, geziyi, Selahattin’i içeride tutan, Ekrem İmamoğlu’na ceza verilmesi için yargıya baskı yapan birisine saygı neyin nesi?


Daha dün Saraçhane’de Anayasa kararı hiç edildi, yargı ayaklar altına alındı ama sen bunları bile bile ertesi gün o şahsın ayağına gittin. Anayasa’nın açık, hiçbir kuşkuya yer bırakmayan hükümlerine karşın ‘olmayan hükümlerle’, ‘olmayacak işlemlerle’ seçilmiş bir milletvekilinin milletvekilliğini (Can Atalay) ‘Ayağa kalktıklarınız, ayaklarına kapandıklarınız düşürdüler. 

 Gelelim Bahçeli ile sımsıkı, sarmaş dolaş fotoğrafınıza… Yahu 4 gazeteci hedefe konuluyor, soytarı deniliyor sen bunu yok sayıyorsun,  sana çöp deniliyor, tehditler yapılıyor yalayıp yutuyorsun. Batsın sizin Helalleşmeniz- batsın senin normalleşmen. Sizin ruhunuzda kirlilik mi var, Dönek misiniz? Yoksa bu düzenin balans ayarcısı mısınız? Kirlenen ruhlarınız, arızalı beyinleriniz yarınlara ışık ve umut değil karanlık oluyor.

Diğer bir mesele ise seninle aynı kafa yapısında olan eski genel başkanın, bu kadar zulmü yaradan şahsın karşısında ayağa kalmana haklı olarak çok içerlenmiş. Bak sayın genel başkan sizler koltuklara yapışınca bir acayipleşiyorsunuz, dönekleşiyorsunuz. Kılıçdaroğlu’nun senden farkı olmadığını ama koltuk devrilince aklının başına geldiğini görüyoruz. Nasıl mı?

Sayın Kılıçdaroğlu, 15 Temmuzun ertesi günü Yenikapı’ya İzmir marşıyla gitti ama cenaze marşıyla çıktı, sonra yaygara yaparak “kontrollü darbe” dedi ve FETÖ işbirliğine göndermede bulundu. Ya o İnek hırsızı olayı var ya; Kemal Beyi öldürmeye yeltendi İnek hırsızı, ama o işin içinde neler olduğunu söyleyen veya gizleyenleri anlamayacak kadar “SALAK” mıydınız? İnek hırsızına hesap sormayanlarla Samsun’da elele verilen fotoğrafın bugün verilen fotoğrafla aynı olduğunu nefretle seyrediyoruz. İkinizin farklı olan yanı olmadığı gibi partinizin “HANZO’ları ile birlikte benzeştiniz AKP’gillere. AKP’lilerin  karşısında ikinizin de secde yapması elbette önce helalleşmenizle başladı, sonra helalleşmeniz ve normalleşmeniz anormalleşmenizle bitti. İkinizde anormalleştiniz.

Sizlerin amacı “BİTEN ADAMI MI DİRİLTMEK, çareyi halkta değil, sağda aramanız” ise tam bir klinik vakadır. Yahu çıkıp açıklayın tabii yüzünüz varsa aklınız yetiyorsa… Erdoğan mı değişti de, siz tutumumuzu değiştiriyorsunuz? Can Atalay’ı içeride tutan, Ekrem İmamoğlu’na ceza verilmesi için yargıya baskı yapan, tek adam rejimini derinleştiren, basını susturmak için her türlü baskıyı yapan, özgürlüklere pranga vuran, geziyi esir tutan, bizlere "14 Mayıs'ta bunlara öyle çakalım ki bir daha bellerini doğrultamasınlar" diyen birine saygı için mi diz çöktünüz. 

“Geri zekalı, haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, eşkıya, çürük, sürtük, siyasi eşkıya, haysiyetsiz, onursuz, sanatçı müsveddesi, edep fukarası, ahlaksız, haysiyet celladı, kan emici, Vandal, çöp” ve Atatürk’e iki ayyaş diyen birine saygı için mi diz çöktünüz. Bunları elbette çoğaltırız, ama şunu bilin Anayasayı tanımamak, laik cumhuriyeti yıkarak, İslami bir rejim yaratmak, demokrasiyi ortadan kaldırmak, kadınların katlını normal görenler için siz eğilin ama bu çarpıklıklara karşı mücadele içinde olanlar, Erdoğan ve ucube sistemini yıkmak için zerre kadar taviz vermeden yoluna devam edecektir. 

 "CHP çöplük demektir. CHP susuzluk demektir. CHP demek tezek demektir " diyenin karşısında secde yaparsanız, biriniz helalleşmeye giderken, diğeriniz normalleşme derse bizim size asla saygımız olmayacak. 

  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli

Adıyaman

06.10.2024

  • İMSAK 05:00
  • GÜNEŞ 06:20
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 15:35
  • AKŞAM 18:10
  • YATSI 19:25