​TRABZONDER bu erdemliliği göstermeye tekrarından davet ediyoruz.'

​TRABZONDER bu erdemliliği göstermeye tekrarından davet ediyoruz.

Ümraniye Trabzonlular Derneği ( TRABZONDER) Başkanı Nihat İbrahimağaoğlu, Derneğin sosyal medya hesabında M.Tevfik Göksu’dan “Unutulmasın ki hatasını anlayıp özür dilemek bir erdemliliktir. Sayın başkanı bu e

TRABZONDER “bu erdemliliği göstermeye tekrarından davet ediyoruz.”
Ümraniye Trabzonlular Derneği ( TRABZONDER) Başkanı Nihat İbrahimağaoğlu, Derneğin sosyal medya hesabında M.Tevfik Göksu’dan “Unutulmasın ki hatasını anlayıp özür dilemek bir erdemliliktir. Sayın başkanı bu erdemliliği göstermeye tekrarından davet ediyoruz.” Denildi.
 
Sosyal Medya Hesabından Yayınlanan Basın Açıklaması
 
TRABZONLULAR...
Ümraniye Trabzonlular derneğinin Esenler belediye başkanının açıklamasına karşı yapmış olduğu açıklamaların bazı hemşerilerin insafsızca ve haksıza eleştirilerini anlamakta güçlük çekiyoruz. 
Bu iki kurum Trabzon ve Trabzonlunun kimliğine sürülmeye çalışılan lekeye karşı tepkisini göstermiştir. 
Kısa bir zaman önce CHP li bir milletvekiline da aynı tepki gösterilmiş ve o millet vekilinin özür dilemesi sağlanmıştır. 
Şimdi de Esenler belediye başkanı sayın, Tevfik GÖKSÜ bu haddini aşan ve tüm TRABZONLULARİ töhmet altında bırakan sözlerinden dolayı tüm Trabzonlulardan özür dilemeye davet etmiştir. Sayın başkanın TRABZONLULARDAN hala özür dilememiştir. Unutulmasın ki hatasını anlayıp özür dilemek bir erdemliliktir. Sayın başkanı bu erdemliliği göstermeye tekrarından davet ediyoruz.
Trabzon’un ve Trabzonlunun geçmişine bakıldığında nice Kahramanlılıklar dolu şanlı bir geçmişe sahip olduğu görülecektir. Bu kahramanlık hikayeleri Trabzonlu ŞEHİT DEDELERİMİZİN KANLARİ İLE YAZILMIŞTİR.
Değerli hemşerilerim Trabzon’un bu anlı şanlı geçmişine hiç kimse leke süremez hatta geçmişinin Rum pontustan geldiğini ima etme hadsizliğini de gösteremez.
Trabzon ve Trabzonlular bir Pontus devletini nasıl ortadan kaldırdığını bilmeyenler tarih sayfalarını karıştırarak öğrenmeleri çok zor değildir.
Bizim " ATAMIZ TÜRK, BABAMIZ TÜRK BİZ İSE TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ"n
Ne Mutlu TÜRK'ÜM diyene
Nihat İBRAHİMAĞAOĞLU
TRABZONDER BAŞKANİ


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı