​Kaya Ailesinin Mutlu Günü

​Kaya Ailesinin Mutlu Günü

Eski Esenler ESKAM sorumlusu ve şuan Esenyurt Belediyesi ESBİM Sorumlusu olan Suat Kaya’nın oğlu Murat Kaya rüya gibi bir düğün törenin ardından dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.

Kaya Ailesinin Mutlu Günü
Eski Esenler ESKAM sorumlusu ve şuan Esenyurt Belediyesi ESBİM sorumlusu olan Suat Kaya’nın oğlu Murat Kaya rüya gibi bir düğün törenin ardından dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.


Avcılarda denizin kenarında hafta sonu düzenlenen düğün törenine, Esenler Belediye başkanı M. Teyfik Göksu, eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadığolu, Ak Parti Esenyurt ilçe başkanı Yasir çelik Ak parti Esenler İlçe başkanı Umut Özkan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri yanı sıra STK Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Dernek Başkanları, Kurum Amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Avcılarda denizin kenarında kır bahçede Konuklarını ağırlayan kaya Fatma ve Murat çiftin nikah şahitliğini ise Esenler Belediye Başkanı Mehmet Teyfik Göksu ve eski Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu  Ak Parti Esenyur İlçe Başkanı Yasir Çelik ve Ak Parti 2. millet vekil adayı Hüseyin Eroğlu yaptı.

 
Esenler belediye başkanı Göksu ve Esenyurt eski Belediye başkanı Kadıoğlu kısa bir konuşmayla çiftlere mutluluklar dileyerek yuvayı dişi kuş yapar misali ile nikah cüzdanını geline teslim ettiler.
 
Davetliler zaman zaman şarkılara eşlik ederken, gelin Fatma ve damat Murat’ı sahnede bir an olsun yalnız bırakmadılar. Hayatlarının en mutlu gününde dostlarıyla birlikte eğlencenin doruklarına ulaşan Murat ve Fatma çifti gecenin ilgi odağı oldu.

Hareketli şarkılar eşliğinde sahneye davet edilen çiftlerin mutluluğu ise gözlerden kaçmadı. yapılan düğün törenindeki organizasyon ayrıca tam not aldı. Düğünde ise davetlilerle titizlikle ilgilenildi ve düğün başladığı gibi muhteşem bir şekilde sona erdi. Damat ve Gelin çifti kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

 
Oğlunun mürüvvetini gördüğü için çok mutlu olduğunu dile getiren Suat Kaya En mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayarak mutluluğunu paylaşan davetliler şükranlarını sunan Suat Kaya, “Allah herkese çocuklarının evlendiği günün mutluluğunu yaşamayı nasip etsin. Evlat mutluluğuna tanık olmak insana ayrı bir gurur veriyor. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak onurlandıran davetlilere teşekkür ediyorum. Öte yandan düğünüme çeşitli sebeplerden dolayı gelemediği için arayan ya da mesaj atan değerli hemşerilerime de minnet duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.
 
Eski Esenler ESKAM sorumlusu Suat Kaya Esenlerden ayrılarak bu istihdam projesini Esenyurt’ta hayata geçirerek Esenyurt’luların gönlüne adeta taht kurdu. Gerek işletmelerde yaptığı görüşmelerde gerek ESBİM’de yaptığı görüşmelerle iş veren ve işçi arasında bir köprü kuran Kaya istihdam etiği insanları da hem işyerlerinde hem evlerinde ziyaret ederek onları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Kaya Esenyurt belediyesi öncülüğünde kurulan ESBİM ile Esenler belediyesi bünyesinde bulunan ESKAM’ıda gölgede bıraktı.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı