​İYİ Partiden İstifa Ettiler CHP'ye Geçtiler

​İYİ Partiden İstifa Ettiler CHP

İYİ partinin duayenlerinden sağ kökenli Şahin, yol yürüdüğü, mecliste yan yana oturduğu İYİ Partili yandaşlarını yarı yolda bıraktı. CHP merkez kararıyla yandaş listeleri allak bullak ederek Belediye Meclis üy

CHP’li Turna İl başkanlığına ve Esenler Belediye Meclis Başkanlığına dilekçesini sundu. İYİ partili Şahin ise Meclis başkanlığına verdiği dilekçe ile İyi Partiden istifa ederek, CHP’de bir süreliğine de olsa siyasi yaşamına devam edecek.  
 
SOLCU TURNA İLE SAĞCI ŞAHİN SOKAKTA YAN YANA GELMEZKEN YAN YANA OTURACAKLAR MI?

Turna ve Şahin’in bu istifaları, bu siyasi geçişleri Belediye Meclisinde oturuş şeklini biçimlendirip biçimlendirmediği ve nasıl bir oturuş düzeni sağlayacağını kamuoyu merakla bekliyor. Solcu Turna ile Sağcı Şahin sokakta yan yana gelmezken, birbirlerine gayriihtiyari selam verirken, gurup odasında veresiye misali birbirlerinin yüzüne bakarlarken, yandaşı olan İYİ partili meclis üyesi Lütfü Kahveci’den Şahin ayrılıp CHP’li Turna ile el sıkışıp yan yana oturacak mı?
 
MECLİSTE 1,5- 1,5 PARTİ OLDU

Millet İttifakının listesinden Belediye meclisine girenler ikiye bölündü, Cumhur ittifakıyla seçilen MHP’liler daha ilk gün ayrılmışlardı, bakalım bu ayrılık ve bölünmeler halk adına veya siyasi partiler adına ne getirecek ne götürecek. Birbirini sevmeyen iki kutuplu CHP birleşmesi halkın menfaatleri adına siyasi bir sıçrama yapabilecek mi?
 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli