​Cumhur İttifak'ı MHP İlçe Başkanlarını Bir Bir Yiyor

​Cumhur İttifak

Cumhur İttifak’ında kazan fena kaynıyor. Önce MHP İstanbul / Esenler ilçe Başkanı Suat Yılmaz’ın istifası arkasından Çaycuma İlçe Başkanı Ersin Akyüz. Sonrası ise belli değil…

Cumhur İttifak’ının küçük ortağı tel tel dökülmeye başladı. İlk görevden alma Esenler’den başladı Çaycuma MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz’ün görevine son verilmesiyle devam ediyor.

Edindiğimiz bilgilere göre Esenler’de Başkan Suat Yılmazın görevine son verebilmesiyle yetinmeyen Cumhur ittifakı, Esenler ilçe başkan yardımcılarından bazılarının da görevden alınacağı yönünde. Bir diğer edindiğimiz bilgi ise MHP Güngören ve Bayrampaşa gibi önemli ilçelerin başkanları ve yöneticilerinden bazılarının sırada olduğu yönünde.
 
MHP İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI 
AKP Çaycuma Teşkilatı ve AKP Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nu Cumhur İttifakı'na uygun hareket etmemekle suçladığı MHP Çaycuma İlçe Başkanı Ersin Akyüz, görevden alındı. MHP İl Başkanı Varol Demirköse, ilçe başkanı Ersun Akyüz'ün görevden alındığını doğrulayarak, "Karar genel merkezimizin takdiridir. Teşkilatımız bugün itibariyle kapatıldı. Şu ana kadar yeni bir atama yapılmadı" dedi.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı