​CHP'NİN İZMİR'Lİ BÜLENT'İ NEYSE ESENLER'İN BÜLENTİ'DE O

​CHP

Zeytinyağı ve kadın paylaşımı istifa getirdi. İzmir'in Buca Belediyesin CHP'li Meclis Üyesi Bülent Uygur, ahlaksız paylaşımı nedeniyle istifa etti ama Esenler’li ahlak timsali ilçe başkanı Bülent gibiler halen daha

YCHP TACİZ VE TECAVÜZCÜLERİN KORUNDUĞU LİMAN OLDU…

İzmir Buca Belediye Meclisi CHP’li Meclis Üyesi Bülent Uygur, zeytinyağındaki fiyat artışına dikkat çekmek için sosyal medya hesabından, kadın fotoğrafı ile kullandığı ifadeler tartışmalara neden oldu. Gerçi CHP’de bu işler hep oluyor, yapanlar ya vekil ya da partinin saygın kişileri olarak CHP tarihine yazılıyor.

Esenler’de de kadınları meta gören bazı CHP’liler partililerce saygı görüyor, il başkanları ve genel başkanları bu ahlak yoksunlarının sözüne itibar ediyor. YCHP’liler boğazına kadar pisliğe battıkları gibi toplumu kirletmeye devam ediyor. YCHP taciz ve tecavüzcülerin korunduğu liman oldu…


CHP’liler kadın vücudunu meta olarak görüyor
  • İzmir'in Buca Belediyesin CHP'li Meclis Üyesi Bülent Uygur, sosyal medya hesabından “Şu sadeliğe, şu tada, şu duruşa, şu zerafete, bakar mısınız? İnsanın adeta çıtır çıtır yiyesi geliyor. Tavada yapacaksınız. Tavanın içerisine koyunca kısık ateşte çıtır çıtır ses getirecek. Adeta bir asalet timsali. Ona sahip olmak için neler vermezdim. Kıvrımları muhteşem. O şişenin içinde duruşundaki sadeliğe bakın. Bence Ayvalık yöresi zeytinyağı ve 0 asit. En az 100 TL’dir litresi. Gerçekten muhteşem değil mi? (Siz ne zannetmiştiniz ki?)” ifadelerini kullandı.

Kullanacak başka kelime bulamayan YCHP’lilerin maalesef akılları ENSAR varı çalışıyor… Rutubet böceği gibi mide bulandıran YCHP’liler ahlaksızlığa devam ediyor, sesini çıkarmaya korkan YCHP Koyunları bakalım nereye kadar susacak.
 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli