​CHP'NİN ESENLER 'DE ÜYE KATILIMINDA BÜYÜK SKANDAL

​CHP

CHP genel başkanı Kılıçdaroğlıu, il Başkanı Kaftancıoğlu ve İBB Başkan vekili Aksu Esenlere geldi gereğini yaptılar. Kirlilikleri ayan beyan ortada dolaşan Esenler İlçe başkanlarını alkışladılar. Yılarını partiye ve

Geçmişten günümüze CHP için maddi manevi desteğini hiçbir karşılık beklemeden, karşılıksız gece gündüz demeden CHP’nin iktidarı için mücadele yapan eski ilçe başkanları, meclis üyeleri  ve parti emekçileri  toplandı salonuna gittiklerine bin pişman oldular, emeksiz kişilerin hakaretlerine maruz kaldıklarını söyleyerek salonu terk ettiler.

CHP’nin Esenler’de siyasetine yön veren, CHP ile özdeşleşen isimler yapılan haksızlığı, kendilerini yok sayan il ve ilçe yönetimini üsluplarını bozmadan sert dille eleştirerek uyarıda bulundular. ancak bununla da yetinmeyerek toplantı salonunu genel başkanlarının gelmesini beklemeden salandan ayrıldılar.

Edindiğimiz bilgiye ve gazetemize konuşan partilerin beyanına göre; Eski ilçe başkanları çok önceden etkinliğin yapılacağı salonda yerlerini aldılar. Yanlarına gelen görevliler sert bir dille ve nezaketsizce kendilerini yerinden kalkmaları yönünde uyarıda bulundular. Yapılan tartışmanın büyümemesi için yerlerinden kalkarak salondan ayrıldılar.

“ İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİNİN YAPTIKLARI SİYASETEN AHLAKSIZLIKTIR”
Eski bir partili: Şişli veya ,Sarıyer yöneticileri  salonun hakimiyetini ellerine aldılar, örgütü tanımadıkları belli olan bu yetkin ve etkinler Esenler’de ne işleri var diye soruyoruz. Bu kişiler Esenleri yönetmek yerine kendi ilçelerini yönetsinler. Bu durum şunu gösteriyor; Esenlerin yönetimi var ama uzaktan kumandalı olduğu açıkça ortaya çıkmıştır.  Bizler partimize emek verenleriz. Bizlere yapılan saygısızlığı kabullenemedik. Halbuki bizler kendilerine her zaman destek olduk, yapılan siyaseten tam bir ahlaksızlıktır. Kendilerini girmiş oldukları pisliğin içinden kurtarmak için az mı mücadele verdik, az mı kirliliklerinin üstünü kapatmak için uğraştık. Bu yapılanlardan sonra, tek kelime ile keşke diyoruz.


“ÜTEBAY,  İBB’DEN İKİ AYRI KURUMDAN KADRO YERİNE BAĞIŞ ALIYOR”

İlçe başkanı örgütü kandırdığı gibi örgütün en yetkili organlarını da söylediği yalanlarla kandırmaya devam ediyor. Hatta yalanlarına genel başkanı dahi alet ettiğini gördük. Bakınız CHP’yi Esenlerden ayağa kaldırdığını söyleyen ilçe başkanına sormak lazım ayağa kaldırdığın ilçe İstanbul’un 39 İlçesi içeresinde sonuncu, bine yakın üye bu yönetimin ve ilçe başkanının yüzünden partiden istifa etmiştir. İlkçe başkanı hakkında basında çıkan ve iddialara göre İBB’den iki ayrı kurumdan kadro yerine bağış aldığı ve eşinin İBB iştirakinde bir yere torpille atandığı bilinmektedir” dedi.


“İL VE İLÇE YÖNETİMİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM”

Esenlerin CHP’nin kurucu üyelerinden “RADİKAL” ismi ile tanınan ve partinin tüm çalışmalarında emeği olan bize şöyle dedi… : geçmişte partimize olmadık hakaretlerde bulunan akraba devşirmelerini allayıp pullayıp partiye üye yapan bu anlayışla ve genel başkanımıza rozet taktırtan il ve ilçe yönetimini şiddetle kınıyorum. Umarım ki partimizin tapanı bu durum karşısında daha sert tepki göstermez. Yetkilileri uyarıyorum tepkiler büyürse partimiz için Esenler’de tam bir yıkım olur. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu ilçe yapılanmasının yanı ilçe seçimlerinin yapılarak yeni bir anlayışın göreve gelmesi zorunludur. Genel Başkanımızın sloganıyla “bu yöneticilere “gidecek gitmekte olan bu beceriksizler, gelecek gelmekte olan partinin gerçek emekçileri”  sloganıyla uyarıyorum” dedi.

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli