​'8 Ay Oldu İş Bulamıyorum' Diyen Vatandaş CHP Üyesi Değilim

​

Esenler Belediye Başkanı ve AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İstanbul'da bayramlaşmanın yapıldığı mekânın önünde

'8 ay oldu iş bulamıyorum' diyerek kendisine dert yanan vatandaşa, elinin tersiyle git işareti yaptığı gündeme gelen vatandaş F.K gazetemize açıklamada bulundu.

Esenler belediyesi tarafından basına duyurulan açıklamadabu kişi CHP Güngören ilçe teşkilatında görevlidir” denilmişti. Oysaki F.K Güngören CHP Üyesi olmadığını ve “her hangi bir parti üyesi de değilim” ifadesinde bulundu.
F.K “ işsizim iş arıyorum Dörtyol’a geldim. Orada Trabzonlular derneğinde kalabalık olduğunu gördüm. Dediler ki içişleri bakanı Süleyman Soylu geldi. Derneğin içerisine girmeye çalıştım korumalar vardı koymadılar. Korumalara kimliğimi gösterdim. Trabzonluyum Soylu ile konuşabilirmiyim işsizim iş isteyebirmiyim kiracıyım 7 aydır işsizim dedim. İş bulamıyorum dedim. 3 çocuğum var çocuğumun bir tanesi rahatsız bir tanesi öğrenci geçinemiyoruz. Onu talep etmek istedim görüşemedim. Her hangi bir partini üyesi de değilim. CHP’DE üye değilim araştırsın baksınlar adresim belli. Ben Trabzonlu Maçkalıyım. Herhangi bir vukuatım da sicilimde yoktur temizim” Dedi.


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli