ZAFER PARTİSİ İLÇE BAŞKANI AYŞEGÜL ERDOĞAN, BASINLA BULUŞTU

ZAFER PARTİSİ İLÇE BAŞKANI AYŞEGÜL ERDOĞAN, BASINLA BULUŞTU

Zafer Partisi Esenler İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı gününü kutladı. Erdoğan, Yerelden genele yaşanan sorunları yerel basınla konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Esenler Belediye Başkanı Göksu’yu FETÖ pankartları ile protesto yapan Zafer Partisi Esenler İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan, gecikmeli olsa da Esenlerin yerel basınının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı gününü kahvaltılı toplantıda kutladı. İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan’ın yerel basınla buluştuğu toplantıya, Teşkilat Başkanı İrfan Çağlayan ve yerel basın mensupları katıldı.

“ESENLERİN SORUNLARINI EL ELE VEREREK BİRLİKTE MASAYA YATIRMALIYIZ”

Kahvaltının ardından yerelden genele birçok konu hakkında bilgi veren Zafer Partisi Esenler İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan, “ Yerel basın bizim gözbebeğimizdir. Bizler Zafer Partisi olarak Esenlerin sorunlarını basımızla, ilçe başkanları ile el ele vererek birlikte masaya yatırmalıyız, sizler bizim için değerlisiniz. Bazı basın mensubu arkadaşlarımız mazeretleri nedeniyle kahvaltımıza katılamadılar, bazı basın mensubu arkadaşlarımıza ise ulaşamadık, ulaşamadığımız arkadaşlarımızdan özür diliyorum. Basınımızın,  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı günü kutlu olsun. Siz değerli basın mensuplarının halkımızın sorunlarına, memleket meselelerine duyarlılığını ve etkinliğinizi biliyoruz. Siyasetin basına önem vermesini ve sizlerin emeğine saygı duymasını en az sizin kadar bende arzu ediyorum. 

Bakınız bizlerin siyasetin dışında iş hayatımız var ama sizlerin tüm zamanı halkın haber alması için çalıştığınızı ve bu yönde emek verdiğinizi biliyorum. Bizler sizlerin bilgi ve birikimlerinizden faydalanarak, yaptığınız haberlerin kaynağına inerek halkın sorunlarına siyaseten eriştiğimizi inkar edemeyiz. Bizler yerelde siyaset yapıyoruz, sizlerle ortaklaşarak halkımızın sorunlarını gündeme taşıyıp çözüm yolları aramak görevimizdir. Bu konuta benim ve parti teşkilatımın ötekisi yok. 

Çok zor günlerden geçiyoruz ülkenin her hanesinde toplumun her kesiminde bir yangın var, esnaf perişan, işçi perişan, kadınlarımız ümitsiz bir yanda tencere nasıl kaynayacak diye düşünüyor, emeklilerimiz ay sonunu getiremiyor, kiralar almış başını gidiyor, gençlerimiz ise işsiz. Bunlar olurken iktidarın duyarsızlığına elbette isyanım var! Esenler’de yaşanan tablo böyle, bir de ülkemizde yağma, dalan ve iyi yönetemeyen iktidar başımızda, ormanlar yakılıyor, halka rağmen ağaçlar kesiliyor, zam yağmuru altında yaşamaya gayret ediyoruz yanı neresinden tutarsanız elinizde kalıyor. Tüm bu sorunlarla siyasiler olarak halk adına mücadele yapacağız ama hep birlikte çünkü sizlerin bilgi ve birikimine her zamandan daha çok ihtiyacımız var.   

Bundan sonra zaman zaman yerel basınımızla bir araya geleceğiz, Ülkemizin ve Esenlerin sorunlarını konuşacağız” dedi.

 

 

 

 

 



Muhsin durna
30.07.2023 16:55:05
Fetö mü parası olan fetöcü değil gariban çoçugu fetöcü adalet mi parası olanın haklı garibanın haksız oldugu ülke Türkiye

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli