ZAFER PARTİSİ ESENLER İLÇE BAŞKANI ERDOĞAN: AKP MİADINI DOLDURDU

ZAFER PARTİSİ ESENLER İLÇE BAŞKANI ERDOĞAN: AKP MİADINI DOLDURDU

Esenler Zafer Partisi İlçe Başkanı Eğitimci Ayşe Erdoğan, AKP ülkeyi yordu, halkımızı canından bezdirdi. Eğitimden sağlığa, ekonomiden yaşama tüm dengeleri altüst etti, bu güzel yurdumuzu yaşanmaz hale getirdi” dedi.

Esenler Zafer Partisi İlçe Başkanı Ayşe Erdoğan ve parti üyeleri Esenler cumhuriyet meydanında stant açtı, halka parti politikalarının yanı sıra, ülke meselelerini anlattılar.

Erdoğan: Atatürk’ün çizgisinde Tük Milliyetçiliğini savunan, bir anlayışta yolumuza devam ediyoruz. Partimiz halkımızın menfaatleri doğrultusunda politikalarını geliştiriyor, siyaseti bireylerin şahsı çıkarları için değil, toplumun menfaatleri yönünde yapan bir partiyiz.

Bakınız;   Mutfakta yangının günden güne büyüdüğünü, son zamlar yarınların daha karanlık olacağını şimdiden belli ediyor. Bu gidişata dur demek ,  iktidarın değişmesi için ilçe teşkilatlarımla ara vermeden çalışmalar yapıyoruz. Bizler 6 ay önce ilçe binamızı açtık ve çalışmalarımıza başladık. Üyelerimiz günden güne katlanarak çoğalıyor.  500’ün üzerinde üyemiz var ve yaşları genellikle 20-30 arasında yanı gençlerimiz çoğunlukta. Gençlerimiz iktidardan, mevcut durumdan memnun değiller, özellikle sığınmacılardan rahatsızlar.

Yaklaşık 12 yıldır öğretmenlik yapıyorum, eğitim sistemimiz yazboz tahtasına dönüştürüldü, Atatürk’ten savrulan bir acayip müfredat uygulamasıyla geleceğimiz olan gençlerimizin hayatları ellerinden alınıyor, hayalleri boşa çıkarılıyor.  Okullar ticarileşerek yüksek rakamlarla aileler çocuklarını okullara yerleştirmek için çırpınıyor. Defter, kitap, kalem, önlük, çanta yanı okul malzemeleri velilerin ceplerini yakıyor.

Tüm bu kötülüklerin bu sıkıntıların elbette sonu gelecek, kimse umudunu kaybetmesin. Halkımız AKP’den çok çekti, AKP inanınki miadını doldurdu, gidiyorlar. Gerek Genel Başkanımız, gerekse ekibi gece gündüz çalışıyorlar, bizler onlarla beraber yol yürümekten onur duyuyoruz. Kendilerinin çalışmalarına ayak uydurmak için çalışıyoruz, çalışa çalışa kazanacağız, kazanan ülkem ve ülke insanım olacak” dedi.

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli