ZABITALAR ESENLER İYİ PARTİNİN SEÇİM STANDINI PARÇALADI

ZABITALAR ESENLER İYİ PARTİNİN SEÇİM STANDINI PARÇALADI

Esenler İYİ Parti seçim çalışması için Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğu standı herkes iftar yaparken Esenler zabıta ekipleri kimseye haber vermeden parçaladı.

Esenler İYİ Parti ilçe Başkanı Ş. Ömer Kara, “yapılan iş ne adaletle, ne hukukla, ne de insanlıkla bağdaşmaz ama bunlar alışmışlar yakmaya yıkmaya. Biz bunların oyunlarına gelmeyeceğiz biz hedefe kilitlendik, biz 14 Mayıs'ta bunları göndermeye kilitlendik” dedi ve açıklamada bulundu.

Kara: Ülkenin başında bir ucube sistem hakim, Esenler’ in de ucubesi var o ucube de Göksu. Bakın bizler seçimlere demokratik kurallar içinde hazırlanan bir partiyiz. Kimsenin hakkına, hukukuna saldırmadan, kimseleri kırmadan ve kimselerin oyununa gelmede demokratik bir seçim için çalışıyoruz. Tam iftar saati ve bizler iftar soframızdayken gizlice, kimse görünmeden ve haber veremeden sivil zabıta ekipleri seçim çalışması yapmak için kurduğumuz standı yerle bir etti. 

Esenler Kaymakamı mülki amiri olduğunu ya unutmuş yada görevini bilmiyor. Esenler Kaymakamı belediye başkanından aldığı talimatlarla ilçeyi yönetiyor. Biz yasal bir siyasi partiyiz, bizlere bir tebliğ yapılmadan bir istişare kurulmadan standımızı yıkmanın hesabını hukuki yollarla kendilerinden soracağız. Korkuyorlar, özellikle İYİ Partinin yükselişinden, korkuyorlar saltanatlıklarının ellerinden sayılı günler sonra uçmasından, iktidarlarını kaybetmelerinden. Onlar yıkacaklar biz azimle ama kimseyle kavga yapmadan yenisini inatla yapacağız" 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli