YÜZÜNDEN VE SÖZLERİNDEN NE HAYIR GÖRDÜK Kİ “YİNE O”

YÜZÜNDEN VE SÖZLERİNDEN NE HAYIR GÖRDÜK Kİ “YİNE O”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Seçimin ertesi gününde onların telefonları acı acı çalacak, açtıkları telefonların ucunda bir ses duyacaklar” İşte o acı sesi halk duydu. Ses “Bak yine kaybettik, hem de çok acı kaybettik” sesiydi.

“Sana söz”  sloganı tutmadı, emek kesimi, yoksul halk “Sana söz”  “Ben Kemal geliyorum” sözlerine tepkili. “Bay Kemal ne olur gelme git” diyor bu halk… Ama bu haykırış, bu isyan bazı CHP egemenlerinin umurlarında değil. 

Vatandaş tepkili olduğu için meydana tam yerel seçimlerin başladığı bu günlerde inadına bir karavana yerleştirdiler, karavanada kaybettirenin sözü ve resimleri tepkileri katmerleştirdi. Esenler ahalisi; Sevimsiz ve yüzünde utanma, vicdanında arlanma olmayan Kılıçdaroğlu’nu görmek istemiyor ama inatla kaybetmeyi kabullenmek bu olsa gerek.

”Meydan bu kişinin sloganları ve resimleri ile donatılıyor” Esenler ahalisi ise “yüzünden ve sözlerinden ne hayır gördük ki yine meydanlarda aynı sinemayı seyrettiriyorlar” diyor. 

AKP’lilerin Esenler’de oya ihtiyacı yok ama onlar harıl harıl çalışıyor. Ya muhalefet, onlarında belli ki iktidar olmaya, kazanmaya niyetleri hiç yok. Çünkü onlar işlerini Allaha bırakmış, “verirse Mevla verir” diyorlar. 

"Sana söz yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek" demişlerdi. o söz kaybettirme, Erdoğan'a kazandırma sözüymüş meğer. 'Ben Kemal, geliyorum' “ dedi ama halk ”artık yeter gelme git ama nereye gidersen git yahu diyor. 

Türkiye’ye 25 Mart itibarıyla bahar geldi ama Kılıçdaroğlu’nun kaprisleri, tek adamlığı sevmesi, parti içi iktidar olmanın yeterliliği yüzünden fakire, yoksula ve iktidar yüzü göremeyen CHP’lilere özlenen bahar gelmedi, böyle giderse bahar bu kesimlere inanın bu uyuşukların bu kula kul olmuş yaratıkların yüzünden hiç gelmeyecek. 

 

 

 

 



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli