YÜKSEL KILIÇ’TAN İLÇE BAŞKANINA “YALAKA” BENZETMESİ

YÜKSEL KILIÇ’TAN İLÇE BAŞKANINA “YALAKA” BENZETMESİ

CHP Esenler bir önceki dönem meclis üyesi Yüksel Kılıç, Ardahan’dan CHP Esenler İlçe Başkanı Ütebay’ın Elazığ paylaşımına “Yalakalık sınır tanımıyor, Yalakalık Esenler’den Elazığ’a uzandı” dedi.

CHP’nin Esenler’deki siyasi önderlerinden, önceki dönen belediye meclis üyesi İnşaat Mühendisi Yüksel Kılıç, sosyal medya hesabından CHP Esenler İlçe Başkanına fena çaktı.

“ESENLER İSTANBUL’DA CHP 'NİN EN AZ OY ALDIĞI VE OY KAYBI YAŞADIĞI YER”

Kılıç, Esenler İlçe Başkanının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma verdiği yanıt şöyle, “İyide Sen Esenler ilçe başkanısın. Etik olan şu ki, kendi fotoğrafın yerine Elazığ İl başkanının karşılama fotoğrafını paylaşmandı. Ama sen siyasi nezaketten ne anlarsın, sen siyasi terbiye almadığın için böyle yalpalar hep yapıyorsun. Ne yazıktır ki bu durumdan bir rant gütme arzusuna kapılmanı şaşkınlıkla izledim. Vah Esenler vah.

“CHP ESENLER’DE İSTANBUL’UN EN AZ OY ALDIĞI VE OY KAYBI YAŞADIĞI YER”

Kılıç, “CHP Esenler ilçe başkanını örgüt Esenlerde siyasi çalışmalar yapması için görevlendirmiş ancak, ilçe başkanı bu görevin ulvi görev olduğunu kavrayamamış. Bugüne kadar Esenler’de önemli bir çalışma yapılmadığı gibi, CHP’yi İstanbul’da  en kötü duruma düşüren ilçe başkanı ve yönetimini bu gezide yanında taşıyanlara yazıklar olsun. Ütebay Esenler ilçe başkanlığı görevi yaptığı süreçte CHP İstanbul’da en az oy alan ve oy kaybı yaşayan ilçe olmasına rağmen bu kişi nasıl oluyor da yurt gezilerine katılıyor. CHP’nin Esenler’de gelmiş geçmiş en niteliksiz ve CHP'ye zararlı yönetimi Ütebay dönemidir.   

“ÜTEBAY, ERDOĞAN, GİBİ BASIN VE ÖZGÜRLÜKLERDEN YANA KİM VARSA ONLARLA KAVGA YAPAR”

Kibir abidesi olan ilçe başkanı, akraba dayanışması yöntemiyle örgütü partiden soğuttu. Ütebay merdiven olarak kullandığı Esenlerin ilçe başkanı olduğunu unuttu, kapı kapı dolaşarak önüne kim çıkarsa kuyruğuna takılarak kendini bir yerlere pazarlamak için önüne kim çıkarsa ona yalakalık yapıyor. İlçe Başkanı solun evrensel ilkelerinden nasiplenmediği için, hep şahsı çıkarlarını önceliyor ve Erdoğan, gibi basına ve özgürlüklerden yana kim varsa onlarla kavga yapıyor.  

Böyle ilçe başkanlığı “evlere şenlik” dedirtiyor. Halk yoksul, işsiz, çaresiz, Pazar yerleri,mutfaklar yangın yeri ama bu beyefendi hava atıyor, bol bol resim paylaşıyor. Adama sormazlar mı sen başkalarının yaptığı çalışmalarla hava atma, sen ilçende ne gibi bir çalışma yaptın?

“ÜTEBAY, BAZEN DEMİREL’İ, BAZEN ERDOĞAN’I ROL MODEL ALIR,

SİYASETİ ŞAHSI VE AİLESİNİN ÇIKARLARI ÜZERİNE YAPAR..."

Ütebay bu, dün küfürler yaptıklarına bugün övgüler dizer, dün aday olmasına karşı olduğu İmamoğlu’nun bugün eteğine yapışır. Küfürler yaptığı il başkanının şemsiyesi altına sığınır.  Yanı Ütebay güçlünün adamıdır, bazen Demirel’i, bazen Erdoğan’ı rol model alır, siyaseti şahsı ve ailesinin çıkarları üzerine yapar” dedi.

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli