Tarih: 20.06.2024 14:30

YÜKSEL KILIÇ’TAN CHP İLÇE BAŞKANINA AÇIK ÇAĞRI!

Facebook Twitter Linked-in

CHP’nin Esenler’deki siyasi önderlerinden Yüksel Kılıç, Belediye Başkan adaylığı yapmış bir dönem belediye meclis üyeliği görevlerinde bulunmuş, halkçı düşünen, bireyin özgürlüğü, hukukun üstünlüğü mücadelesinde ön saflarda yer alan, yolsuzluklara karşı verdiği mücadelesinden hiç vaz geçmeden yeniden yeni bir başlangıçla açıklamada bulundu.

İnşaat Mühendisi Yüksel Kılıç: Çok sert bir muhalefet yapacağız, bunu birkaç kişinin omuzlarına yüklemeden tüm örgütümüzle el ele verip yapmalıyız. Karşımızda hukuk tanımayan, AİH kararlarına uymayan, anayasayı yok sayan, kişi hak ve özgürlüklerine saygı duymayan bir ucube iktidar ve onun cumhurbaşkanı var. Hal böyle olunca yalanın, dalanın ve yargısız işlerin döndüğü bu sistemin egemenlerine karşı hiçbir CHP’li yumuşamamalı, safları sıkı tutarak en sert eleştirileri gündeme getirerek projelerimizle halk adına, ülkemiz adına mücadele yapmalıyız.

Bakınız tüm ülkede olduğu gibi Esenler’de de yerel seçimlerde bir tarih yazıldı, bu tarihi faşizme ve düzenin çarpıklığına karşı sürekli mücadele veren devrimci yoksul halk çocuklarının mücadelesi kazandı. Yoksulluğun ve yolsuzluğun bitmesi, insanca bir yaşamın gerçekleşmesi için yazılan bu tarihi yerelden alıp genele taşımak artık her yurttaşımızın görevidir. Eski siyasiler olarak bizlerin üzerine ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Özellikle teknik konularda bilgilerimizi ve yapılması gerekenleri ve projelerimizi anlatmalıyız.

“İLÇE BÜNYESİNDE ACİLEN İMAR KOMİSYONU KURULMALI”

Esenler ilçemizde imar yolsuzlukları, rantsal paylaşımların önünü kesmek ve halkımızın sosyal refahının iyileştirilmesi yönünde neler yapılması gerektiği yönünde Belediye meclis üyelerimizle sık sık bir araya gelmemiz şart. Bunun için gölge kabinenin bir benzeri olan özel ihtisas komisyonlarını biran önce kurmak ve bu komisyonların çalışmasını başlatmalıyız. İlçe bünyesinde acilen İmar komisyonunu kurularak belediye meclisine teknik destek vermek için çalışmalara biran önce başlamalıyız. İmar komisyonu için gerekli olan Teknik adamların göreve çağırılmasını ilçe başkanı ve yönetiminden bekliyoruz.  

Bakınız bu ülke işgal altında, eğitim cemaat ve tarikatların eline geçmiş, emekli yerlerde sürünüyor, imar yolsuzluğu almış başını gidiyor, çarşı Pazar yangın yeri, insanlarımız deprem korkusuyla yatıp kalkıyor, zamlar halkımızın kafasına kurşun gibi yağarken...! Biz daha neyi bekliyoruz? dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —