YÜKSEL KILIÇ, GÖKSU’YU 1 MAYISA DAVET ETTİ!

YÜKSEL KILIÇ, GÖKSU’YU 1 MAYISA DAVET ETTİ!

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Belediye meclis üyesi inşaat mühendisi Yüksel Kılıç, Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu’yu İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik, Dayanışma ve Mücadele günü olan 1 Mayıs Taksim alanına davet etti.

CHP Esenler Eski Belediye meclis üyesi inşaat mühendisi Yüksel Kılıç, “Esenlerin belediye başkanı, işçi dostu, emeğin savunucusu ve emekçinin yanında yer aldığını söyleyen Esenler Belediye Başkanını ve AKP’li meclis üyelerini İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik, Dayanışma ve Mücadele günü olan 1 Mayıs alanında çok ama çok görmek isteriz. 

"İstanbul’da yönetim kuraklığı var" diyen AKP’li Göksu’nun ve AKP’lilerin attığı iftiraların doğru olmadığını, ülkede AKP iktidarı döneminde yönetim kuraklığı yok emek ve emekçi düşmanlığı olduğunu kendilerine bir kere daha hatırlatmak istedim. 

Göksu ve yandaşlarına bu davet benden… Gelsinler Taksim alanına cam çerçeve kırmadan, şov yapmadan, ortalığı birbirine katmadan işçilerin, ezilenlerin, demokratik yöntemlerle nasıl hak aradığını görsünler istiyoruz. Savundukları ve mensubu oldukları iktidarın emekliyi lime lime doğramasına onların da tepki koymalarını bekliyoruz. Masa başında ahkam keserek işçilerin haklarının savunulamayacağını, hak aramanın anayasal bir hak olduğunu ve bu hakların alanlarda alındığını, alanlarda haksızlıklara haykırıldığını görmelerini ve gördüklerini tüm emek ve emekçi düşmanlığı yapan yandaşlarına, partililerine anlatmalarını istiyoruz. 

Esenler Belediye Başkanı zaman zaman oy devşirmek için, İşçi dostu görünmesine kimseler inanmıyor, inanmamız için kendilerini 1 Mayısta 1 Mayıs alanında görmek istiyoruz. 1 Mayıs alanında emek sömürüsünün devamı için yaptıkları yanlışları görmeleri için bu fırsatı kaçırmamalarını kendilerine öneriyorum. 

İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik, Dayanışma ve Mücadele günü olan 1 Mayısın; açlığa, yoksulluğa ve Parababalarının zulmüne karşı öfkelerini haykırıldığı gün olduğunu AKP’lilere ve saray iktidarına hatırlatarak "yaşasın 1 Mayıs işçi sınıfının bayramı kutlu olsun 1 Mayıs...Bu davet bizden” dedi.



Anahtar Kelimeler: YÜKSEL KILIÇ GÖKSU’ MAYISA DAVET !
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli