YİNE HABERİMİZ KONUŞULDU- BİZ HEP KONUŞULURUZ!

YİNE HABERİMİZ KONUŞULDU- BİZ HEP KONUŞULURUZ!

Dün akşam TELE 1 ŞİMDİKİ ZAMAN Programında CHP listelerinde yer verilmeyen, yerel basının dostu, yoldaşı Barış Yarkadaş, yaptığımız haberi gündeme taşıdı.

Teşekkürler Yarkadaş… CHP’liler seni sevmeyebilir ama biz senin halk, emek dostu olduğunu biliyoruz. Biz senin parti egemenleri tarafından haksızlığa uğradığını, emeğinin o hırsız çeteleri tarafından nasıl çalındığını da biliyoruz. Çoğu adayın liyakatsiz olması nedeniyle ülkenin kaderini belirleyecek seçimlere az kaldığını biz biliyoruz ama CHP’li devşirmelerin halen daha bu işin nereye varacağını bilmediklerini de biliyoruz. 

KOBRANIN GÜCÜ …

 Bizler basın emekçileri olarak canla başla ülkenin yanlışlarını değiştirmek, halkın sesi olmak için çalışıyoruz.  bazen haber biz oluyoruz, tehditler alıyor, baskılar altında haberler yapıyoruz CHP kadrolaşarak, cemaatleşerek kendi öz evlatlarını yok saydığı liyakatli ve halk adına mecliste mücadele verenleri listelerine yazmadığı bir dönemi üzülerek seyrediyoruz. 

Yerelin sesi, gazetecilerin ve halkın yanında canhıraş mücadele yapan Barış Yarkadaş gibilerinin CHP listelerinde vekilliğe layık görülmediğini izliyoruz. Savrulan, sağa evirilen CHP halkı sattığı gibi, kendi öz evlatlarına ihanet yaparak cumhuriyetin altına dinamit koymuş oldu. Biz kalemimizi satmadık ama bizi siz sattınız. Size oy moy yok be kardeşim, hesap vermesi gerekenleri aklama girişiminiz başarısızlıkla sonuçlanacağı inancımızla “helalleşmeyeceğiz- hesaplaşacağız” böyle bilinsin…

Kararlıyız 7-24 Esenler haber olarak bir noktaya kadar ağzımızı bozmayacağız ama bize attığınız her iftira sanmayın ki karşılıksız kalacak. Bize yakıştırdığınız o çirkin sözleri size, özellikle CHP Esenler ilçesine misli… MİSLİ iade… Hele hele “hakaretleri” ranta çevirmiş sapkın ve kirliliklerle anılan eski ilçe başkanınıza ve yeni ilçe başkanınıza tek kelime ile… Anladınız herhalde… Beni susturmaya çalışan bazı CHP'liler ANLADINIZ MI? - Hayvan sürüleri…anlayın… 

ANLAMADIYSANIZ BU VİDEOYU İZLEYİN AMA SONUNA KADAR…



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı