YILMAZ BOYRAZ, CHP ESENLER GENÇLİK KOLU BAŞKAN ADAYI

YILMAZ BOYRAZ, CHP ESENLER GENÇLİK KOLU BAŞKAN ADAYI

Gazetemizin muhabiri ve köşe yazarı Yılmaz Boyraz, Pazar günü CHP Esenler gençlik kolu başkanlığı için adaylığını açıklayacağını söyledi ve “Gençlik, toplumun en önemli yapı taşıdır” diyerek açıklamada bulundu.

Yılmaz Boyraz: Pazar günü (22-10-2023) CHP Esenler ilçe merkezinde gençlik kolu başkanlık aday açıklamasında bulunacağım, bu demokrasi şölenine tüm gençlerimizi davet ediyorum. Bakınız Çalışkan ve davasına inanmış gençliğe sahip bir ülkenin geleceği aydınlıktır, güçlü gençliği olan örgütler istenilen hedefe ulaşır. Gençler, bir ülkenin en önemli serveti, gücü ve umududur. Bir milletin yücelmesinde en önemli faktör gençliktir. Gençlik, toplumun da en önemli yapı taşıdır. 

Ülkemizi ve insanlarımızı bu karanlık günlerden kurtarmanın yolu gençlerimizin birliğinden geçmektedir. Var olan tüm sorunların çözümü gençliktir, çare ise gençlerin güven kazanmasıdır. Bizde o güven var ve biz sorunlara çare olmak için adayım. Yani çözüm kimse değil, çözüm biz gençleriz. Karanlığı aşıp aydınlık geleceğe doğru ilerlemek için gereken çabayı göstermek, daha çalışkan, cesur ve ötekisi olmayan gençlerle özgürlüklere yelken açmak amacıyla CHP Esenler Gençlik Kolu başkan adayıyım. 

Bakın, her geçen gün daha büyük bir bataklığın içinde mücadele ediyoruz ve ne kadar mücadele edersek o kadar derine batıyoruz. Bu durumdan çıkmak için toplumun demokrasiye inanan tüm kesimlerinin ve haksızlıklara sessiz kalmayan sessiz kitlelerin seslerini yükseltip direnebilmeleri için biz gençlere iş düşüyor. Esenler’den işte o beklenen kurtuluş meşalesini Esenlerin gençleri ile yakacağız. Gençler birlik olmalı, özgürlüklere vurulan prangayı kırmak ve sarayın karanlığından kurtulabilmenin başka çaresi yok, başka kurtuluş yolu yoktur. 

“YANLIŞLARA KARŞI SESİMİZİ YÜKSELTMELİYİZ” 

Projeliyim, donanımlıyım, bu onurlu göreve biz hazırız. Yaşadığımız ilçe yoksulluğun, yolsuzluğun ve işsizliğin en yoğun olduğu bir ilçe. Ne yazık ki herkes, özellikle gençlerimiz yoksulluk denilen illetle bu ilçede boğuşuyor. Düzen bozuk, bozuk düzen, ucube sistem gençleri işsiz, yoksul ve sermayenin kölesi yapmış, emek sömürüsüne karşı konulması korkaklığı var çünkü akıllara ipotek konulmuş, bu duruma haklı olarak gençler öfkeleniyor. Biz gençler, ülkenin yarınları, kurtuluşun ışığı ve ezilenin çaresiyiz.  Zorba bir iktidara ve iktidar beslemelerine mahkum değiliz. Çare bizsek o zaman görev ve sorumluluk bilinciyle yanlışlara karşı sesimizi yükseltmeliyiz.

“YOLUMUZ M.KEMAL ATATÜRK’ÜN YOLUDUR”

CHP’de bir avuç azınlığın alışkanlığı olan “Az olsun benim olsun” anlayışına bayrak açtık ve dedik “Çok olsun herkesin olsun” Bir avuç değil, yığınlar olmak için mücadele yapacağız. Önce gençlerin katılımlarıyla büyüyeceğiz ve partimizin politikalarını halkla buluşturacağız. Birilerine kapıkulluğu değil halka ulaşarak dertlere derman olacağız. Halkla başaracağız, halka elimizi uzatacağız, selam verip selam alacağız. Yerelden genele yapılan adaletsizlikleri,ortak  üretileni tüketimde ortak paylaşacağız. Haksızlıklara karşı durarak, bizleri yoksullaştıranların geleceğimizi ve ürettiklerimizi nasıl peşkeş çekildiğini, yarınlarımıza nasıl yazık edildiğini halka şikayet edeceğiz. Uyuşukluğa son vererek mücadele alanlarımızı genişletip emeğin en yüce değer olduğunu tüm kesimlere bıkmadan usanmadan anlatırsak kazanan halkımız olacak, kazanan gençlik olacak

Son olarak şunu belirtmek isterim, yolumuz M.Kemal Atatürk’ün yoludur, yolumuz Denizlerin, Mahirlerin, İboların yoludur. Yolumuz tam bağımsızlık yoludur” dedi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı