“YILLARA DAYANAN ARKADAŞLIĞIMIZI KİMSE BOZAMAZ”

“YILLARA DAYANAN ARKADAŞLIĞIMIZI KİMSE BOZAMAZ”

Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Şahin ile Fevzi Çakmak Mahalle Muhtar baş azası Seçkin Pakel,  gazetemize açıklamada bulundular, “Bizler iki dostuz ve aramızda bir husumet yok, olamaz” dediler.

 “YILLARA DAYANAN ARKADAŞLIĞIMIZI KİMSE BOZAMAZ”

Geçtiğimiz günlerde; Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Şahin ile Fevzi Çakmak Mahalle Muhtar baş azası Seçkin Pakel’in yaptığı ağız kavgasını körükleyip büyütme gayretinde olanlara ve video paylaşımı ile yangına körükle gidenlere ikiliden yanıt geldi.

Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Şahin, “Biz iki dost, iki arkadaşız. Arkadaşlığımız öyle böyle değil, yılların arkadaşlığı. Aramızda bir ufak tatsızlık yaşandığı doğru ama bazı yayın organlarının dediği gibi aramızda bir husumet yok. Aslında bizleri çekemeyenlerin olayın büyümesini istediklerini görmekteyiz. Bizler yıllara dayanan arkadaşlığımızı, yıllara dayanan dostluğumuzu bir çırpıda veya birileri istiyor diye bitirecek değiliz. 

ŞAHIN VE PAKEL, “AVUCUNUZU YALAYIN”

Cenazelerde, düğünlerde, acı tatlı günde bir arada olan iki insanın bir anlık kızgınlıkla yaptığı ağız münakaşasını bu şekilde büyütmek isteyenlere en güzel cevabımız “bakın biz bir arada, aynı masa etrafında, dostlarımızla yaptığımız bu muhabbetle vermiş oluyoruz.”  İkimizde Esenlerin saygın hizmet alanlarında Esenler halkına hizmet yapmakla sorumluyuz. Birileri ortada olan bir kardeşliği ve dostluğu düşmanlığa çevirme gayretlerine söylenecek tek kelime “avucunuzu yalayın” Bu tatsız hadiseyi, böyle tatlı bir şekilde tez bir zamanda bitirdiğimiz içinde emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz, körükleyenlere ise yazıklar olsun diyoruz" dediler.

Esenler’de gündem yokmuş gibi bazı yayın organları, bazı sosyal medya paylaşımcıları kulaktan dolma, aslı astarı olmayan haberler yaparak iki dost ve iki arkadaşın birbirine düşmanlaşması için “kafalarına göre gündem yaratıyorlar” Halbuki Esenlerin gündemi belli, gazeteciysen, yaz imar yolsuzluğunu, emeklinin sorununu, evine ekmek götüremeyen insanımızın çilesini. Yaz bakalım düzenin çarpıklığını, emeğin sömürülmesini, insanlık onurunun ayaklar altına alınmasını. Yazamazlar çüngü nemaları kesilir bu beylerin…

 

 



  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.3 ° / 23.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.3 ° / 23.6 ° Güneşli