YILDIZ İŞLETME KULÜBÜ “TİME TO TALK” ETKİNLİĞİ 24-25 NİSAN'DA

YILDIZ İŞLETME KULÜBÜ “TİME TO TALK” ETKİNLİĞİ 24-25 NİSAN

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü 24-25 Nisan’da Eresin Hotels Topkapı’da çağın nabzını daha iyi tutabilmek adına Time to Talk'ı ikinci kez düzenliyor. Y.T.Ü İŞLETME KULÜBÜ “Bu davet bizden” dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü’nden yapılan davette…

"Yıldız Teknik Üniversitesi’nde kariyer organizasyonlarıyla adını sıkça duyuran Yıldız İşletme Kulübü, çalışmalarına hızla devam etmektedir. Yıldız İşletme Kulübü olarak 24-25 Nisan’da Eresin Hotels Topkapı’da düzenleyeceğimiz Time to Talk etkinliğimize yurttaşlarımızı davet ediyoruz.  

Time to Talk; günümüz dünyasının vazgeçilmez konuları olan dijitalleşmeden inovasyona, sürdürülebilirlikten borsaya kadar birçok konu hakkında uzmanlaşmış kişileri davet ettiğimiz bir etkinliktir. Aykut Korkutata, Devrim Akyıl ve Ömer Faruk Zorbacı ile inanılmaz bir borsa panelimiz; Nurgül Yeşilçay ve Buçe Buse Kahraman’ın katılımı ile de söyleşilerimiz gerçekleşecektir. 

Öncü firmaların oturumları, medyatik isimlerle söyleşiler ve panellere yer veren; dijital dönüşüm, borsa, sürdürülebilirlik, gündem ve daha pek çok konuda konuşacağımız Time to Talk; 24-25 Nisan’da Eresin Hotels Topkapı’da gerçekleşecek!

Nurgül Yeşilçay ve Buçe Buse Kahraman ile keyifli söyleşiler; Aykut Korkutata, Devrim Akyıl ve Ömer Faruk Zorbacı ile inanılmaz bir borsa paneli seni bekliyor! 24-25 Nisan’da Eresin Hotels Topkapı’da sen de “Konuşacak çok şeyim var!” diyorsan Time to Talk’ta bizimle ol!”

 

 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli