YEŞİL SOL PARTİ: AKP’Yİ VE YANDAŞLARINI SANDIKLARA GÖMECEĞİZ

YEŞİL SOL PARTİ: AKP’Yİ VE YANDAŞLARINI SANDIKLARA GÖMECEĞİZ

Yeşil Sol Parti (YSP) Esenler İlçe Örgütü, seçim çalışmasına yoğun katılımla başladı. Pazar günü Cumhuriyet Meydanında kurulan seçim standında neşe vardı, YSP kitlesi A KP iktidarını sonlandırmak için alana indi.

Yeşil Sol Partinin Cumhuriyet meydanında açtığı seçim standında Halay ve  zılgıtlarla toplanan kalabalık ve halkın yoğun ilgisi moralleri artırdı. Standın açılışına Halkların Demokratik Partisi (HDP) Esenler ilçe eş başkanı ve eski ilçe eş başkanlarının yanı sıra çok sayıda HDP ilçe örgütü üyesi katıldı. 

Stant çalışmalarına katılan HDP’li gençler el bildirileri dağıttı. Gençler  “Herkes şunu bilmeli HDP’nin yürüttüğü mücadele halk hareketidir, HDP halkın kendisidir, halkın iradesinin kendisidir. Bizler bu ucube iktidarı sonlandırmak için Yeşil Sol Parti bayrağı altında (YSP) birleştik. HDP kapatılamaz. Bizi zorbalık ve dayatmalar yıldıramaz, korkmuyoruz susmayacağız, boyun eğmeyeceğiz. AKP faşizmine karşı her gün daha da güçleniyoruz.

“AKP’Yİ VE YANDAŞLARINI SANDIKLARA GÖMECEĞİZ”

AKP, halkı yoksullaştırarak kendinden olmayanları yok sayarak düşman ilan ediyor. Artık bu anlayışa son vermenin zamanı geldi.  AKP halklara sefaletin, şiddetin en alasını yaşattı. Erdoğan ve şürekası insanlarımızı enkaza gömdü, utanmadan ‘hakkınız  helal edin’ diyorlar, bizde onlara şunu diyoruz ‘sizinle helalleşmeyeceğiz, sizinle hesaplaşacağız’. Halka ve Kürtlere insanlık dışı işkenceler ve zulümler yapanlara 14 Mayıs’ta demokratik yollarla hesabını soracağız. AKP’yi ve yandaşlarını sandıklara gömeceğiz” diyerek, Esenler halkını Yeşil Sol Parti etrafında kenetlenmeye çağırdılar.

 

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli