YENİDEN REFAH “ BİZ İKTİDARI TIRNAKLARIMIZLA KAZIYA KAZIYA KAZANACAĞIZ”

YENİDEN REFAH “ BİZ İKTİDARI TIRNAKLARIMIZLA KAZIYA KAZIYA KAZANACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Esenler İlçe Teşkilatı kar- kış- soğuk dinlemeden mahalle ve esnaf ziyaretinde bulundu. İl gençlik kolları Başkanı Mustafa Özer, Genel Başkanımız “ Biz iktidarı tırnaklarımızla kazıya kazıya kazanacağız”

Yeniden Refah Partisi Esenler İlçe Başkanlığı, Pazar günü Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdiği çalışma ile seçim startını verdi. İl gençlik kolları Başkanı Mustafa Özer, İlçe gençlik kolları başkanı ve beraberindeki partili gençler müthiş bir soğuğa aldırış etmeden esnaf ziyaretinde bulundular, Esenler halkına selam verdiler, genel Başkanlarının selamlarını ilettiler. 

Yeniden Refah Partisi İl gençlik kolları Başkanı Mustafa Özer, “Ülkemiz genelinde olduğu gibi bizlerde Esenler ilçemizde bugün esnaf ziyaretinde bulunduk. Bugün İstanbul’un en soğuk gününü yaşıyoruz. Bakınız bizim kurucu liderimiz, Erbakan hocamız yola tek başına nasıl çıktıysa, nasıl kar kış kıyamet demeden davasını, derdini nasıl anlattıysa bizde onun yolunda yürüyen gençler olarak ülkenin durumunu, yaşanılan olumsuzlukları anlatmayı görev kabullendik.

İl gençlik kolları Başkanı Mustafa Özer: Bizler halkımıza ulaşarak böyle bir çalışma yapmamız şahsı ikbalimiz için değildir. Yeniden Refah Partili gençlerimizin asla makam, mevki veya şahsı bir düşüncesi yok. Bizim mücadelemiz ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin refahı içindir. Bizim mücadelemiz yaşanılır bir Türkiye içindir, insanlarımızın bu yoksulluk batağında kurtulması, gençlerimizin umutsuzluklarının umuda dönüşmesi içindir. Ülkemizin girdiği bu girdaptan kurtuluşunun yolu fedakâr gençlerimizin vereceği mücadeleden geçer. Bakınız kurtuluş savaşını emperyalist güçlere karşı verdik, o savaşı fedakâr gençlerle, ninelerle, yanı fedakâr halkla kazandıysak bugün bu zorlukları yine bu ülkenin namuslu, fedakâr milletimizle atlatacağız. Biz bu millete inanıyor ve güveniyoruz, bizim millet olarak yüreğimizde vatan, millet sevgisi, bağımsızlık ve bayrak aşkı olduğu müddetçe yenemeyeceğimiz hiçbir zorluk olamaz. 

İl gençlik kolları Başkanı Mustafa Özer: Yeniden Refah Partisi olarak yıkıcı ve geleceği olmayan bir siyasi anlayışımız asla yok. Bizim koltuk veya makam sevdamız olsa biz gider egemen ve sermayesi kirli ama parası bol olan partilerde siyaset yapardık. Bizim arkamızda para babaları yok, bizim yanımızda onurlu milletimiz var. Bakınız üstümüzdeki yelekler bile kendi aramızdaki dayanışma ile alınmış, içtiğimiz çayın parasını yaptığımız tüm masrafları ortak paylaşımla sağlayan bir partinin neferleriyiz. Bizler gönüllülük esasına göre partimizde çalışıyoruz. Lüks otellerde, lüks lokantalarda toplantılar yapmıyoruz, kamplarda teşkilatlanmıyoruz bizler bu işin çilesine talip gençleriz. Genel Başkanımız “ Biz iktidarı tırnaklarımızla kazıya kazıya kazanacağız” diyor. diye konuştu…

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli