Tarih: 19.10.2024 15:54

“YENİ DOĞAN ÇETESİNİN” BİR AYAĞI DA ESENLER’DEN BESLENMİŞ!

Facebook Twitter Linked-in

Esenler Belediye Başkanı Göksu, gecekondu önleme bölgesi ilan edilen bu yer için 2022 yılında Ankara’ya Bakanlığa gidiyor ve kentsel dönüşümden vaz geçerek 5000’lik plana aykırı bir şekilde plan yaptırıyor. Bu yapılan plan bugün gelip bebek katili olacak diye kim düşünebilirdi. Ama biz o günlerden bugünleri görüp isyan etmiştik. İsyanımızda Başkan Göksu gibi ihale kovalayan CHP’li meclis üyesi de vardı.

İşte o günlerde (10.02.2022’de) gazetemizde “GÖKSU İLKÖĞRETİM TESİS ALANINI GÜNEY HASTANESİNE PEŞKEŞ ÇEKTİ” başlıklı haber yayımlandı. Bu yer eski planlarda ilköğretim tesis alanı olarak gözüküyordu. Üniversite “buraya ilköğretim tesisi yapın” diyerek yeri Esenler Belediyesine veriyor. Ama Göksu 2022’de burayı hem ilköğretim tesisinden hem de otopark alanından çıkartarak özel sağlık alanı ve lise alanına dönüştürüyor. Daha sonra bu yerin Esenler’de bulunan ve AKP’li olan Güney Hastanesi sahibi Müzeyyen Yurtoğlu’na davet usulü ihale yolu ile peşkeş çekiyorlar.

Esenler’de yaşanan bu gelişmeleri bizler haber yaptık, haberimizi dikkate alan Esenler İYİ Parti ilçe Başkanı Ömer Kara ve Gelecek Partisi ilçe Başkanı Mustafa Kaplan konunun üzerine giden siyasiler oldular ama sonuç alınamadı.  

Bugün Bebek katilleri diye ortaya çıkan “Yeni Doğan Çetesi” suç ortağı olan Müzeyyen Yurtoğlu’na bilmeyerek veya bilerek bu yeri kıyak çekenlerin yatacak yeri var mı? 12 bebeğin ölümüne ve haksız kazanç elde edenler kadar bu yapılanmaları koruyup kollayanlar suç işlemiş olmadılar mı? 

Haberin Linki…. https://www.7-24esenlerhaber.com/haber/ESENLER-PARSEL-PARSEL-PESKES-CEKILIYOR-8526.html



İşte kapatılan hastanelerin listesi:

Özel Avcılar Hospital Hastanesi

Özel TRG Hospitalist Hastanesi

Özel Birinci Hastanesi

Özel Güney Hastanesi

Özel Bağcılar Medilife Hastanesi

Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesi

Özel Reyap İstanbul Hastanesi

Özel Bağcılar Şafak Hastanesi

Özel Silivri Kolan Hospital Hastanesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —