YAYALAR NASIL GEÇECEK- ENGELLİYE ENGEL YARATIKLAR!

YAYALAR NASIL GEÇECEK- ENGELLİYE ENGEL YARATIKLAR!

Esenler’de insanı utandıran ama utanma duygusu olmayan sürücülerin duyarsızlığı, utanmazlığı ve kural tanımazlığı kameralarımıza yansıdı.

Yaya yoluna (kaldırıma) park eden araç nedeniyle taşıt yolundan yürümek zorunda kalan vatandaşlar, yolda yürüme hakkı gasp yapılan engellilerimiz ve engelli yakınları isyan etti. Esnaf ve duyarlı vatandaşlar” lütfen yazın” dediler.

Yaya yolu üzerine yapılan hatalı park insanların kaldırımdan yürümelerine engel olan havalı, kural tanımayan, sağlıklı ve engelli vatandaşları düşünmeyen şımarık aile çocuklarına vatandaşlar gibi bir isyanda bizden. 

Yer Esenler…manzara bu, insan olan birilerinin yapmayacağı olay ve görüntü bu. Soruyoruz… Yaya nasıl gidecek, engelli nasıl yürüyecek? Bu kural tanımayanlara umarım trafik büro amirliği ekipleri gerekli işlemleri yapar ve bu eğitimsizleri eğitir. Umarın paranın ve servetin şımarıklarına gerekli cezai işlemler yapılır. 

Biz gazeteciler olarak caddeleri ve sokakları gezmeye devam edeceğiz. Bundan sonra kurallara riayet yapmayanları video çekerek deşifre yapacağız ve ceza almaları için yetkililere videolarımızı göndereceğiz…

 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı