YAVUZ SELİM MAHALLESİ TSM KOROSU SEZON AÇTI

YAVUZ SELİM MAHALLESİ TSM KOROSU SEZON AÇTI

Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtarlığının Türk Sanat Müziği Korosu sezon açılışını yaptı. Sezon açılışında duygusal anlar yaşandı, pandemi sürecinde vefat eten koro sanatçıları ve Bartın’da şehit olan emekçiler saygıyla anıldı…

ESENLER YAVUZ SELİM MAHALLESİ MUHTARLIĞI KILIÇ AKMAN’LA BU YIL DA ESENLER’E MÜZİK ZİYAFETİ VERECEK…

Sanatı ve sanatçıyı sevdiren, yaşatan Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtarlığı Türk Sanat Müziği Korosu sezon açılışına, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Esenler Ana Fatma Cemevi Başkanı Hüseyin Açaray, İyi Parti İlçe Başkan yardımcısı aynı zamanda koro sanatçısı Nejdet Naz ve vatandaşlar dinleyici sıralarında yerlerini aldılar.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi Türk Sanat Müziği Korosu kültürel ve sosyal çalışmaları kapsamında Muhtar Recep Yavaş’ın ve bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Bölümü öğrencileri ve vatandaşlardan oluşuyor. Türk Sanat Müziği Korosu, Kılıç Akman’ın Şefliğinde bu yıl da Esenler’de vatandaşlara müzik ziyafeti verecekler…

Esenler Yavuz Selim Mahallesi Türk Sanat Müziği Korosu, haftanın belirli günlerinde yapılan çalışmalara 10 Kasım’da ve Aralık ayı içerisinde verecekleri konsere ara vermeden ve hız kesmeden çalışarak hazırlanıyor.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Recep, yavaş koronun çalışmalarını katılımcılarla birlikte izledi ve koroya bu denli yoğun katılım olmasının sevindirici olduğunu söyledi.

YAVAŞ: MÜZİK OLAN YERDE KÖTÜLÜKLER BARINMAZ

Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtar Yavaş “Türk Sanat Müziği koromuz çalışmalarına özveri ile çalışıyor. İnşallah en kısa zamanda çalışmalarını tamamlayarak Esenler halkına konserlerini verecekler. Her sezon verdiğimiz konserlerle musiki severlerin gönlünde taht kuran koro, bu yıl da belirli dönemlerde konserlerine devam edecek. Müzik ruhun gıdasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Müzik hayatın neşesi, ruhu, sevinci ve her şeyidir’ demiş Yine müzik olan yerde kötülükler barınmaz. Bugün burada görüldüğü gibi birçok hemşehrimiz bu işe zaman ayırmış, müzik ekibi eşliğinde Türk Sanat Müziği çalışmaları yapıyorlar. Bunun beraberinde aramızdan ayrılan, sinemayı bizlere sevdiren, sanata emek vermiş, sinema sanatçılarımızı da vereceğimiz konserle yaşatacağız”dedi.

 



Anahtar Kelimeler: YAVUZ SELİM MAHALLESİ KOROSU SEZON
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli