YAVUZ SELİM KOROSU’NDAN MUHTEŞEM KONSER

YAVUZ SELİM KOROSU’NDAN MUHTEŞEM KONSER

Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtarlığı Türk Sanat Müziği korosunun müzik dinletisi konserinde Esenler halkı coştu. Adem Baştürk’te İzmir marşı yankılandı. Dev konserin güzelliğine güzellik kattı.

Yavuz Selim Mahallesi Muhtarlığı Türk Sanat Müziği korosunun şef A. Kılıç Akman’ın yönetiminde, mahalle muhtarı Recep Yavaş’ın sunumuyla katılımcıların sanat müziğine eşliği ile başladı. Doğan Kasapoğlu ile Rumeli sanatçısı Zeynep Üsküplü, Konuk sanatçı olarak katıldı. Türk Sanat Müziği korosunun müzik dinletisi konserinde Mahalleliler ve programa katılanlar Yavuz Selim Mahallesi Muhtarlığı çatısı altında önemli bir sanat faaliyetin gerçekleşmesine ortak oldular.

Yavuz Selim Mahallesi Muhtarlığının konser etkinliğine, siyasetten, iş insanlarına, mahallelilerden Esenler halkına herkes vardı. AKP Belediye başkanı, belediye temsilcileri ve cumhur ittifakından kimselerin olmaması kafalarda soru işareti bıraktı. 

Konsere, CHP’nin İBB meclis üyesi Fettah Dindar, Rumeliler Derneği Önceki Dönem Başkanı Muharrem Aydinoğlu, İYİ Parti Esenler ilçe başkanı Ömer Kara, Gelecek partisi ilçe başkanı Mustafa Kaplan, SP İlçe başkan yardımcıları, İYİ Parti ve CHP B. Paşa ilçe başkanları yerlerini aldılar. CHP Esenler önceki dönem meclis üyesi İnşaat Mühendisi ve İnşaat Mühendisleri Odası Bölge Sorumlusu Mustafa Usta, CHP’nin uzaktan kumandalı “sözde” Esenler ilçe başkanı ve yardımcısı ve mahalle halkı, yurttaşlar katıldılar. 

Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Recep Yavaş, Türk Sanat Müziği korosunun çalışmalarına, etkinlik faaliyetlerine maddi, manevi katkıları ile destek olan Sponsorlara Osman Bölükbaşı - Ekrem Halim Bölükbaş- Kubilay Nart- Zafer Güngör- Muhittin Yaşar- Necati İnan’a teşekkür etti…Muhtar Yavaş,  kendilerine çam sakızı çoban armağanı misali küçük ama manevi değeri büyük olan hediyeler vererek şükranlarını iletti.  

Gazetemize tarafsızlık, bağımsızlık ve ilkeli haberlerinden dolayı verilen ödüle teşekkürler. Teşekkürler YSM Muhtarına, taraf olduğumuz halkımıza…

 

 



2 2- 4-
Anahtar Kelimeler: YAVUZ SELİM KOROSU’ MUHTEŞEM KONSER
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli