YALANCI ÜTEBAY, ADALETİ VE CHP’LİLERİ YANILTMAYA DEVAM EDİYOR

YALANCI ÜTEBAY, ADALETİ VE CHP’LİLERİ YANILTMAYA DEVAM EDİYOR

CHP Eski ilçe Başkanı Bülent Ütebay, akıllanmamış. Basın düşmanlığına devam eden Ütebay, eleştirilere tahammülsüzlüğünün yanında katmerli yalanları ile tarafımıza iftira atarak adaleti oyalamak için yine hakkımızda davacı olmuş.

CHP Esenler eski ilçe başkanı Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına hakkımızda şikayette bulunmuş. Şikayet “Halkı kin ve düşmanlığa- hakaret ve tehdit” miş…miş…

Ütebay’ın yolsuzluk, adam kayırma, emek hırsızlığı ve tacizcileri korumasını deşifre yapmak, haber yapmak  “Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek- hakaret ve tehdit” değil gazetecilik gereği görevimizdir.Biz bu görevi sonuna kadar yapacağız.  CHP içinde Ütebay gibi zibidileri ve bu zibidilerin sahte kabadayı gibi hava atmasına sessiz kalanlara ve gereğini yapmayanlara kocaman bir yuh olsun. Bu şahıs etrafına topladığı birkaç zibidiyle 7-24 esenler haberi susturacağını zannediyor. Bizler kamu yararına bu mesleği yapıyoruz, yapılan iyi işleri nasıl yazıyorsak yapılan yanlışları da yazıyoruz, böyle davranmazsak kendimizi inkar ederiz.  Onun için biz kimin kirli ilişkisi varsa iyi işleri yazdığımız gibi yazarız, kimseden korkumuz olmadığı gibi kimselere de eyvallahımız olmaz. 

Ütebay, “Halkı kin ve düşmanlığa” sevk ettiğimizi iddia ederek bizden davacı olmuş. İyi güzel ama bu iddia kocaman bir yalan… Halkın çıkarlarını korumak, partililerin hakkını savunmak, bir kişinin rüşvet karşılığı birilerini İBB iştiraklerine almak gibi ahlaksız işleri yazmak, ne zamandan beri halk düşmanlığı olmuş. Halkın vergileri ile toplanan paraları A-101 kartına İBB’de dönüştürüp bu kartları yoksullara değil yandaşlara ilçe delege seçimlerinde dağıtarak kendine oy istemek ne zamandan beri ahlaklı bir duruş ve halkçılık olmuş? Bu işleri bilerek sessiz kalan CHP'liler sizlerle işimiz elbette çok!!! 

İBB’yi arpalık yapmak, (Kendi partililerinin söylediğine göre)  İBB iştiraklerine 4 kişiyi memur olarak sınavsız sokmak, kendi eşine ballı iş sağlamak ve bu kişilerin huzur hakkını rüşvet olarak cebine indirmeyi tarafımıza bildirenlerin söylediklerini haberleştirmek ne zamandan beri halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek olmuş? “ 

"PARTİYİ ÇİNGENELERE Mİ TESLİM EDECEĞİZ”

En önemli bir konu ise yine kendi ekip arkadaşlarının iddiasına göre, iddia doğruysa elbette böyle söyleyen birisi insan olmadığı gibi ırkcı ve faşisttir. “bu iddia sahibi isimleri mahkemede açıklayacağım”  “Bu partiyi Çingenelere mi teslim edeceğiz” devamında başka çirkin sözler var, (ırkçı sözler) bir kitleyi aşağılama faşist söylem değilmidir? Bu sözleri söyleyen mi yazan mı halkı kin ve düşmanlığa sevk eder? 

Biz her zaman doğruları yazdık araya adam sokarak, ilçe yöneticilerini devreye sokarak ricacı olanları kırmadık, haberimizi pasife aldık diye zannetme ki ÜTEBAY, senden korktuk, senin kirli işlerden arınmanı bekledik. Ama sen belli ki akıllanmamışsın. Bundan sonra sakın kimselerden ricacı olma. Sana en güzel cevabı Anayasa Mahkemesinin 21/05/2024 tarihinde vermiş olmasına rağmen akıllanmamışsın. Ne olur bundan sonra yazacaklarımız için bugünden mahkemeleri arşınla. Tüm kirli işlerini yazmazsam adam değilim.

  • Sosyal medya hesabından yaptığın yalan paylaşımlar, senin yalancılığının belgesidir. İşte yalanların…
  • “Partimizin Genel Başkanı‘na ve İl Başkanı’na da hakaretleri sebebiyle partiden ihraç ettiğimiz,(YALAN).  Bakırköy 10.Asliye Hukuk Mahkemesi’nde ve akabinde İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 4.Hukuk Dairesi’nce yapılan yargılamada hakaretleri nedeniyle tazminat ödemesine karar verilen. Kesinleşen bu karar neticesinde 6.000 TL manevi tazminatı yargılama giderleri ödeyen kişi, yalanlarına ve hakaretlerine devam ediyor bu konuda hukuki süreci başlatacağımı kamuoyuna saygıyla duyururum” diye yazmışsın. Yalan… Yalan… Yalan… Bak ben partiden ihraç edilmedim, sen ilçe başkanlığı yaptığın halde bunu bildiğin halde bu söylemin yalan değil mi?