Tarih: 06.09.2024 16:55

ÜTEBAY, “ROMAN” VATANDAŞLARI AŞAĞILADI / GAZETEMİZİN HABERİNİ MAHKEMEYE TAŞIDI

Facebook Twitter Linked-in

CHP ESKİ İLÇE BAŞKANI ÜTEBAY, ŞAŞKIN ÖRDEK GİBİ!

CHP Esenler gençlik kongresinde ortalık toz duman oldu. Kürsüden konuşan adaylardan Tokatlı Yılmaz Boyraz (Videoya bakıldığında göreceksiniz)“Roman vatandaşlara” aşağılık sözler sarf eden Bülent Ütebay’ın ismini vermeden  Bunu buradan ifade etmekten üzüntü duysam da hepinizin bilmesini istediğim şeyler var: Gençlik kolu başkanı seçilmem durumunda, partimizin “Roman vatandaşlara çingenelere ” kalacağı gibi alçak bir ifadeyi söylemekten geri durmayan, partimizin içine sızmış faşist zihniyeti kınıyorum” diye konuştu.

Haberimiz yayımlandıktan sonra ortalık bayağı alevlendi. Araya giren CHP Esenler İlçe başkanı ve yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek olayların büyümesini önlemek için haberi geri çekmemiz yönünde ricacı oldular. Bizde haberi geri çektik ama şartlı. Bu kişinin bulunması ve hesabının sorulması şartıyla. 

Ancak suçluluğunun üstünü kapatmaya çalışan CHP Eski ilçe başkanı Ütebay, ortalığı bulandırmak adına boş durmayarak yaptığımız haberden dolayı bizleri mahkemeye verdi. Aynı Ütebay, gazetemize siper saldırıda bulunarak ve şifremizi çalarak alakasız bir haber girerek kendisini aklamaya kalkışma girişiminde bulunduğu iddiası ortalıkta dolaşıyor. Elbette doğruysa; bunun hesabını bizde kendilerinden soracağız. 

Şimdi bizde diyoruz bu iddia bizim iddiamız değil, kendi arkadaşlarının iddiası. Kürsüden konuşan genç başkan adayının konuşmasını dinlerseniz gerçeği görmüş olacaksınız. Hani derler ya “ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA KIÇINDAN DALAR” işte CHP eski ilçe başkanı da şaşkın ördek gibi bir hareket yaptı.

VİDEO İZLE 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —