USTA: ÜÇ TARAFIMIZ DENİZLERLE- CHP ESENLER İSE AHLAKSIZLARLA!

USTA: ÜÇ TARAFIMIZ DENİZLERLE- CHP ESENLER İSE AHLAKSIZLARLA!

İnşaat Mühendisi Mustafa Usta, kendisine yapılanları asla unutmadığını, affetmeyeceğini söyledi ve “Türkiye’nin üç tarafı denizlerle çevrili, CHP Esenler ilçesinin her yanı müfteri ve ahlak yoksunları ile kuşatılmış.

CHP Esenler önceki dönem meclis üyesi İnşaat Mühendisi ve İnşaat Mühendisleri Odası Bölge Sorumlusu Mustafa Usta, CHP Esenler ilçesinde görev değişikliği üzerine gerçekleri konuştu. 

“CHP ÖRGÜTLERİNDEN ÖZÜR DİLEMELİDİRLER”

Usta: Ben CHP’liyim, benim partimle bir problemim olmaz.Benim problemim CHP’yi rant kapısı gören, arpalık gibi kullanan, aile şirketine çeviren Kemal Şahin ve Bülen Ütebay gibi ahlaksızlarladır. Benim hesabım tüm bu kirlilikleri bildiği halde hesap sorması gereken Makyavelist Kaftancıoğlu iledir. Şahsıma karşı yapılan haksızlıklara karşı özür dilemeleri yetmez tüm CHP örgütlerinden özür dilemelidirler. Bu şahıs kendini yönetecek bilgiye sahip değil ki örgütü yönetebilsin.

“BUNLAR ŞAHSİYETSİZ, AHLAK YOKSUNLARIDIRLAR”

 Gidenle yeni gelen arasında ahlaki ve insanı yönden bir fark göremiyorum, ikisinde de kirlilikler arşı aşmış, dillere düşmüşler.  Ben kendilerine bana ve arkadaşlarıma attıkları iftiraları ”ispat etmezseniz müfterisiniz, namussuzsunuz, şerefsizsiniz” dedim halen daha ispat etmedikleri için bu kelimeler onlara az bile.  Yalan söyleyen adam değildir, yalan söylediler. Bunlar çeteleşmiş, dinsel motiflerle süslenmiş şahsi çıkarlarından başka bir hesapları olmayan, siyaseti ve CHP’yi kirletenlerdirler. Bizleri AKP’den rüşvet almakla itham ettiler. Bunlar şahsiyetsiz, ahlak yoksunlarıdırlar. Bunların CHP kadrolarında yer alması ulu çınarın ne duruma getirildiğinin göstergesidir.

BAKIN BUNLAR KİMLERDİR… Hani şu Turgut Reis mahallesinde bulunan 544 parselle ilgili kamu yararına kullanılması için mahkeme yolu ile dava açıp, Danıştay’da yürütmeyi durdurma kararı almam sonrası ve öncesi mecliste bu yer kamu yararına kullanılması için hayır oyu kullanırken Kemal Şahin'in neden evet oyu kullandığını CHP örgütüne anlatması gerek. Yeni ilçe başkanı Şahin ve Eski ilçe Başkanı Ütebay evrakta sahtekarlık yaparak kendi partilisi olan beni AKP’lilere şikayet eden aşağılık kişilerdir. 

Esenler meclisinde TÜRGEV’e bazı arsaların peşkeş çekilmesinde biz hayır oyu verirken evet oyu vermesinin hesabını nasıl verecek. 

“ŞAHİN İHALE TAKİBİ YAPMAK İÇİN Mİ İLÇE BAŞKANI YAPILDI?”

 Son olarak Çiftehavuzlar Mahallesinde okul arsasının ihalesinde Şahin, ihale kapısında neden nöbet tuttuğunu açıklamadığı için ihale takipçisi olduğunu söylersek yanlış mı yaparız? İhale kovaladığını gazeteler yazdı, sizler ses kayıtlarını aldınız ama il başkanı kendilerine neden hesap sormadı? O ihaleden ne miktarda nemalandı?Siz olsanız ne düşünürsünüz? Yanı yeni ilçe başkanı ve Ütebay'ın, çok ortaklı ve çok ahlak dışı işlere bulaşanlar olduğunu sizler yazdınız ama kimse hesap sormadı. Benim isyanım bunlara ve hesap sormayan egemenleredir. AKP’lilerle ihale ortaklığı yaptığını yazanlara bir cevap vermediklerine göre ve Hüseyin Aksu ile ortaklığını yazanların doğru yazdığına bende imzamı koyarım. Çünkü Şahin sabıkalı birisidir.  Kaftancıoğlu korumasında, delege uğruna CHP’yi Esenler’de ayakçılar kuşatmış, burada siyaset yapmak için CHP’ye değil bu kişilerin yolsuzluk çetelerine üye olmanız lazım. 

Benim gerçekler adına söyleyecek çok sözüm var, yiğitlerse örgüt önünde biz 10 dakika konuşalım.Sizler dinleyin ve değerlendirin. Bizim on dakikalık sorgulamamıza inanın onlar bir kelime dahi konuşamayacaklar” dedi.  



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı