TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI MISRA ÖZ ESENLER’DEYDİ.

TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI MISRA ÖZ ESENLER’DEYDİ.

TİP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Mısra ÖZ, seçim bölgelerinden olan, Esenler İlçesi, Dörtyol Meydanı’nda halkla buluştu. Halkın, ÖZ’e olan ilgisi büyüktü.

Seçim kampanyalarını yürütmek üzere meydanda standları bulunan siyasi partileri ziyaret ederek onlara da başarılar diledi. Ardından kendi partisi olan TİP standına geçerek, partililer ve seçmenler ile sohbet ederek şunları ifade etti:

ÖZ: “Daha önce söylediğim gibi ayın sonu nasıl gelecek, bu saatte eve nasıl gideceğim, üniversite bitince ne olacak, diye kara kara kimse düşünmeyecek. Çünkü biz iktidara geliyoruz, sarayın ucube iktidarı 14 Mayıs’ta geldikleri, gibi gidecekler. 15 Mayıs itibariyle güzel günlere giden yol sonuna kadar açılmış olacaktır, bunu başarabilmemiz için 1 Oy TİP’e 1 Oy Kemal Kılıçdaroğlu’na vermenizi istiyorum.”

MISRA ÖZ KİMDİR 

2007 yılında Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Öz, 2005 yılından bu yana Sigorta şirketlerinde portföy yöneticiliği yaptı. 8 Temmuz 2018’de Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde yaşanan, 7’si çocuk 25 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Sel ve eşi Hakan Sel’i kaybeden Öz’ün mahkeme heyetine yönelik “3 maymunları oynamayı tercih eden bir heyet,” ifadesini kullandığı gerekçesiyle dava açılmıştı.

Tren kazasını, sosyal medya üzerinden kamuoyunun gündeminde tutmaya çalışan Öz, bu kazada hayatını kaybedenler başta olmak üzere, adalet mücadelesinin her alanında yer almasıyla biliniyor.

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli