Trafik ekiplerinden motosikletlere denetimi

Trafik ekiplerinden  motosikletlere denetimi

Esenler’de trafik ekipleri ve Zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından motosikletler üzerinde yapılan uygulamada, birçok motosiklet trafikten men edilirken, birçok motosiklete de çeşitli sebeplerle para cezası uygulandı.

Esenler Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ve Esenler Belediyesi Zabıta ekipleri, Esenler halkının ve yayaların şikayetlerini dikkate aldı. Motosikletlerin çevreye rahatsızlık vermeleriyle ilgili yapılan yoğun şikayetler üzerine bugün Esenler Cumhuriyet Meydanında motosiklet kullananlara yönelik uygulama yaptı. Uygulamada motorların trafik tescil belgesi, sürücü ehliyetleri ve plaka denetimi yapıldı.

Ekipler, araç trafiğine kapalı alanlarda, yasak olmasına rağmen kural tanımadan yayaların can güvenliğini tehlikeye atan motosiklet sürülerine yönelik denetim yaptılar. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, motosiklet sürücülerine kurallara uymaları yönünde uyarıda bulundular.

Esenler trafik ekipleri ve Zabıta müdürlüğü ekipleri  yayalaştırılan cadde ve sokaklarda, yayaların emniyeti ve halkın huzur, güveni için motosikletlere yönelik denetimlerin sıklıkla yapılacağı bilgisine ulaştık.



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli