Trabzonlu ulu çınar ( Deve Hüseyin) hakka yürüdü

Trabzonlu ulu çınar ( Deve Hüseyin) hakka yürüdü

Trabzon/ Maçka’nın sevilen simalarından, Esenlerin kuruluşundan beri havasını soluyan ve son nefesini Esenler’de hakka teslim eden ulu çınar Hüseyin Tüfekçi (Deve Hüseyin) (93) sevenlerini üzdü.

Esernlerin Trabzonlu gurbetçisi, Maçka/ Bağışlı Mahallesinin ulu çınarı,  Hüseyin Tüfekçi (93) uzun zamandan beri yakalandığı hastalığına yenik düşerek fani dünyaya ve sevenlerine veda etti… Hayata gözlerini kapadı.

Tüfekçi’nin vefat haberini duyan yakınları Esenler Havaalanı mahallesindeki Yunus Emre Camiine akın etti. Trabzon’dan, yurtdışından ve Esenlerin komşu ilçelerden cenazeye gelen yurttaşlar yaslı aileye taziyede bulunmak için sıraya girdi. Ailenin fertleri Esenler Havaalanı mahallesindeki Yunus Emre Camiine gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek taziyeleri kabul etti. 

Yunus Emre Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına katılanlar arasında, eski Yargıtay üyesi Fazlı Kadıoğlu, Bağcılar Şoförler odası Başkanı Mustafa Nuhoğlu, Esenler Trabzonlular dernek başkanı Zeki Yılmaz ve yönetiminin yanı sıra çok kalabalık bir kitle katıldı.

Merhum ulu çınar Hüseyin Tüfekçi, Cenaze namazı kılındıktan sonra Arnavutköy/ Haraççi aile kabristanlığına ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğa uğurlandı. 

Bizde 7-24 Esenler Haber ailesi olarak Merhum Hüseyin amcamıza Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

 



Hasan Sancak
8.10.2023 09:38:41
Allah rahmet eylesin mekanı cennet bahçesi olsun inşallah. Yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli