TİP’TEN ESENLER’DE HALK BULUŞMASI

TİP’TEN ESENLER’DE HALK BULUŞMASI

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP), Esenler’de halkla buluşuyor. Esenler Adem Baştürk Kültür Merkezinde, 17 Mart Pazar günü saat 17.00’da gerçekleşecek olan halk buluşmasına ilçe başkanlığı tüm halkımızı “bu davet bizden “ dedi.

TİP Esenler Esenler Belediye Başkan Adayı Erkan Bilge,  halk buluşması öncesi gazetemize açıklamada bulundu, “Bu davet bizden, Adem Baştürk Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan buluşmamıza tüm yurttaşlarımı bekliyorum.  Eşitlik, özgürlük, emek ve sosyalizm mücadelesinde; Dünden bugüne, bugünden yarına kararlı yürüyüşümüz sürüyor. 

Haydi, Esenler gelin hep birlikte bu yürüyüşümüze devam edelim. 'Bu daha başlangıç' Zenginin daha zengin, yoksulun daha yoksul olduğu bu düzeni yıkmak zorundayız. Halkımızla el ele verirsek açıyı bilgiye dönüştürürüz. Esenleri değiştirmek birlikteliğimizdedir. Gelin hep birlikte el ele verip değişimi Esenlerden başlatalım“ dedi.

TİP’TEN ESENLER HALK BULUŞMASI PROGRAMI

Açılış konuşması ile başlayacak olan buluşmada, yerelden genele iktidarın yanlış uygulamalarına karşı bugün birlik olma günüdür.

Eşitlik, özgürlük, emek ve sosyalizm mücadelesinde TİP’in görev ve sorumluluğu. 

Emek ve özgürlük mücadelesi/ temel insan hakları konulu konuşmalar ve müzik dinletisi. Program sonu esnaf ve halk ziyaretleri.

 

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER’ BULUŞMASI
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı