TİP’E ESENLER HALKINDAN BÜYÜK İLGİ

TİP’E ESENLER HALKINDAN BÜYÜK İLGİ

Hazine yardımı almadan, kimseye eyvallahı olmadan üyelerinin yardımlaşmasıyla seçimlere hazırlanan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Esenler’de yaptıkları siyasi çalışmalarla halkın gönlüne girdi.

Türkiye İşçi Partisi Bayramın ikinci günü Esenler Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla bayramlaştı. TİP’li gençlerin hazırladıkları bayram şekerlerini alan vatandaşlar “OYUMUZ TİP’E, GÖNLÜMÜZ VE YÜREĞİMİZ SİZİNLEdedeliler. 

TİP’li gençler “Bizler bir yola çıktık, bu yol halkın yoludur, ezilenlerin yoludur. Ülkeye demokrasiyi birlikte getireceğiz, daha özgürlükçü, daha güzel bir ülke için oylarınız TİP’e. Biz kararlıyız birleşeceğiz, ellerimizi birleştireceğiz bu ucube sistemden, bu karanlık tünelden hep birlikte aydınlığa çıkacağız.  

Genel Başkanımız Erkan Baş’ın dediği gibi “Lale Devri nasıl bittiyse sülale devride bitecek” bu bitiş sizlerin ellerinde sizler; vereceğiniz oylarla bu ucubeleri siyasi mezarlığa göndereceksiniz. Çare halkımızdır, çare sizsiniz. 20 yıldan fazladır bizlere zulüm eden, haklarımızı tırpanlayan bir iktidara birlikteliğimiz son verecektir. Son vereceğiz ülkenin başına çöreklenen bu hırsız düzene ve bu düzenin nemalananlarına. Bu iktidar karşısında güçlerimizi birleştirip daha güzel bir ülkeyi he birlikte kurmak bizim elimizde.

TİP OY VER – TİP SENİN- OYLAR TİP’E…



Anahtar Kelimeler: ESENLER HALKINDAN BÜYÜK
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli