TİP SALTANATIN YIKILIŞINA AKP’LİLER KULA KULLUĞA OYNADI

TİP SALTANATIN YIKILIŞINA AKP’LİLER KULA KULLUĞA OYNADI

TİP Esenler: Önce oylarımızı kullanacağız, sonra halay çekeceğiz, barış türküleri söyleyeceğiz ama bayram gelmeden müjdesini veren bu iki minik kızımız büyüklerden çok önceden tünelin ucunda ki ışığımız oldular”

Tip Esenler bölge sorumlusu ve emekçi gençliği yayınladıkları video çok konuşulacak, birbirine benzer gibi görünen ama dünya görüşü, hayata bakışı farklı birleştirilmiş iki video. Tip’li gençler, “Biri halk diğeri kula kulluk farkı biri gençlerin ucube sistemden kurtuluş kutlaması diğeri AKP’lileri kula kul olmuşluğunun göstergesi ve gidişi kutlama videosunu sonuna kadar izleyin. AKP’liler sizi Allah affetsin” dediler.

TİP Üyeleri: Türkiye İşçi Partisi geliyor, halkıyla, geliyor harama bulaşmadan emeği ile, alın deri ile. Yaşamı yeniden kuracağız küçüğü, büyüğü, yaşlısı genci, kadını erkeği ile. Haykırıyoruz Esenler Cumhuriyet meydanından “LALE DEVRİ NASIL BİTTİYSE SÜLALE DEVRİ DE ÖYLE BİTECEK” Haykırıyoruz halkımızla birlikte“HEPİNİZ YARGILANACAKSINIZ” diye.

14 Mayıs’ta Türkiye İşçi partisi Esenler’de tarih yazacak. 14 Mayıs son olmayacak, mücadelemiz hep sürecek. Genel Başkanımız Erkan Baş’ın yazdığı kitapta söylediği gibi “YAŞAMAK İÇİN SOSYALİZM”  Bu coğrafyaya sosyalizm gelinceye kadar mücadelemiz sürecek… Türkiye İşçi Partisi şu anda Türkiye’de en genç ve dinamik siyâsî kadrolarına sahip olduğu gibi üyeleri de ayni özelliklere sahiptir. TİP Gücünü sermayeden almaz, halktan alır. TİP işçi sınıfının ve yoksul halk kesimlerinin tek temsilcisidir” dediler.

VİDEO İZLE….AMA SONUNA KADAR…



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı