TİP ESENLER SARAY REJİMİNİ YIKMAK İÇİN SAHAYA İNDİ

TİP  ESENLER SARAY REJİMİNİ YIKMAK İÇİN SAHAYA İNDİ

TİP MYK’sının “2. tur seçimini kazanması için bütün olanaklarımızı seferber edecek, aktif bir çalışma yürüteceğiz" kararı sonrası TİP Esenler "Kaybedilmiş bir şey yok, kazanılacak bir seçim var” dedi ve çalışma başlattı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Esenler örgütü Saray rejiminin yıkılması için, emekçilerin, kadınların, STK’ların, öğrencilerin bu onurlu mücadeleye inanması ve katkı sunması yeterli. Emeklilerin, mutfakta aş pişiren annenin, sokakta işsiz dolaşan gencin, çarşı pazarda alışveriş yapamayan tüm kesimlerin “KAZANACAĞIZ- YENİLMEDİK” demesi bu ucube sistemin yerle bir olması için yeterlidir.

Kaderimiz olanları, kadercilik havarisi kesilenlerin, yalanlara halkın geleceğine ipotek koyanların, emek hırsızlarının, rantiye dalan düzeninden beslenenlerin sonu halkların kardeşliğinden ve birlikteliği ile sonlanacaktır. Biz inandık herkes inansın. Geleceğimize, özgürlüklerimize vurulan prangaların kırılacağı günler yakındır. İşte o gün 28 Mart’ta gerçekleşeceğine biz inandık, inanarak çalışıyoruz. 2. Tur seçiminde kazanmanın tam zamanıdır yeter ki inanalım. Baktığımızda "Kaybedilmiş bir şey yok, önümüzde kazanılacak bir seçim var”  Zafer inanan halkların olacak. Zafer devrimci yurtseverlerin olacak” dediler. 

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Esenler örgütü standı halkın nefes aldığı moral bulduğu bir yere dönüştü. Tüm siyasi partiler TİP’li gençlerin önce efendiliğine, saygınlığına ve karşılıksız yaptıkları mücadeleye gıptayla bakarak fotoğraf çektirdiler. 

 

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER SARAY REJİMİNİ YIKMAK SAHAYA
  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli