TİP ESENLER İLÇE ÖRGÜTÜNDEN ÇAĞRI: CAN ATALAY’A ÖZGÜRLÜK

TİP ESENLER İLÇE ÖRGÜTÜNDEN ÇAĞRI: CAN ATALAY’A ÖZGÜRLÜK

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Esenler İlçe örgütü Hatay Milletvekilleri Can Atalay’ın tahliye edilmesi için Metro çıkışında TİP’li gençler el ilanı dağıttı. "Bu düzene karşı muhalif görenler haydi alanlara…"

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Esenler İlçe örgütü üyeleri Can Atalay için hâlâ tahliye kararı verilmeyerek TCK'nin 109. maddesinde düzenlenen ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçu işlenmektedir. Halihazırda milletvekili olarak seçilmiş olan Can Atalay, seçmenlerinin iradesini parlamentoda temsil etmek, yasama faaliyeti içerisinde yer almak ve deprem bölgesinde olan Hatay için çalışmalarına başlamak üzere derhal serbest bırakılmalıdır.

Esenler’de Türkiye ortaklamasının üstünde oy veren TİP’liler olarak, halkın iradesiyle seçilen Milletvekilimiz Can Atalay serbest bırakılıncaya kadar bu eylemlerimiz artarak devam edecektir. Demokrasiden yana olan, hak –hukuk, adalet diye yürüyenler ve kendini bu düzene karşı muhalif görenler haydi alanlara… BU DAVET TÜM HALKLARA…YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ " dediler.

 

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli